,

Είναι μόλις 30 ημερών και μεγαλώνει με τον μπαμπά της – Η μητέρα της την εγκατέλειψε


Ο Richard Johnson έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Μέσα σε ένα μήνα η γυναίκα του τον εγκατέλειψε.

Τον απειλούσε ότι θα δώσει τη νεογέννητη κόρη τους για υιοθεσία αν δεν τη μεγάλωνε ο ίδιος. Ο Richard δεν έχασε χρόνο και πήγε αμέσως να πάρει την κόρη του από την Καλιφόρνια, όπου είχε καταφύγει η μητέρα της.

Ο Richard πιστεύει ότι η φυγή της συνρόφου του οφείλεται στην επιλόχειος κατάθλιψη. Έτσι, μόνος και απελπισμένος ο Richard βρήκε ένα γκρουπ στο Facebook, που λεγόταν «Η ζωή του Πατέρα», το οποίο έδειχνε ότι υπήρχαν και άλλοι μπαμπάδες σαν τον Richard.

Ο Richard έκανε στροφή 180 μοιρών, για να σώσει την ζωή της κόρης του. Πρόσφατα, μοιράστηκε την ιστορία του στο γκρουπ «Η ζωή του πατέρα» και έγινε αμέσως viral.

«Ζωή του πατέρα,

Το όνομα μου είναι Richard Johnson και είμαι ο περήφανος πατέρας της μικρής Persephone. Η μητέρα της μας εγκατέλειψε περίπου ένα μήνα μετά την γέννηση της μικρής. Ακόμα δεν ξέρω τον λόγο, αλλά υποψιάζομαι, ότι η επιλόχειος κατάθλιψη παίζει σημαντικό ρόλο. Τον πρώτο καιρό, που ήμουν μόνος μου με το μωρό έπεσα κατά τύχη πάνω στην σελίδα σας. Γενικά, ήμουν πολύ αγχωμένος και τρομαγμένος στην ιδέα, ότι θα γίνω πατέρας και τώρα μάλιστα που είμαι ένας πατέρας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του, σημαίνει, ότι έχω δυο ρόλους να εκπληρώσω. Δεν ήμουν σίγουρος, ότι θα τα κατάφερνα.

Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν για τους νέους γονείς και έχω δει άπειρα βίντεο στο Youtube για το πως να χτενίζω τα μαλλιά της κόρης μου ή πως να βάφω τα νύχια της, ακόμα και πως να αντιμετωπίζω κοινά γονεϊκά προβλήματα. Μετά, είδα πιο προσεκτικά την σελίδα σας και ανακάλυψα, ότι υπάρχουν και άλλοι μπαμπάδες, που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση με εμένα.

Μέσω της σελίδας άρχισε και πάλι να αναπτερώνεται το ηθικό μου και πραγματικά με βοήθησε να ξεπεράσω τα εμπόδια και να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.

Η κόρη μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι τώρα και μεγαλώνουμε μαζί μέρα με την μέρα. Είναι 10 μηνών και τώρα οι φίλοι μου ζητούν συνεχώς συμβουλές για τα παιδιά τους από μένα. Η κόρη μου και εγώ έχουμε καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και σίγουρα ένα κομμάτι οφείλεται σε αυτή την σελίδα και στους ανθρώπους που συμμετέχουν. Για τον λόγο αυτό, η κόρη μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε.

Με εκτίμηση, Richard & Persephone Johnson»


221926770f6234423ce5a8f4fbda3cfa

e4cedd9f3c645e9ce27bb35fc0191a7c

05f5b631d6d65167039eeadbf8e66f3c

37d8dd7c09efbce68b8fec673b5fb8a6Κόβει με πριόνι την βούρτσα της τουαλέτας, μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε το βίντεο!

Άντρες VS Γυναίκες – Ποια είναι η γνώμη των 2 φύλων για την ερωτική πράξη από το πρώτο ραντεβού!