,

Είχε πέσει θύμα bullying για την εξωτερική της εμφάνιση για 18 ολόκληρα χρόνια, αλλά ένα τατουάζ τα άλλαξε όλα!


Ήταν μόλις 2 ετών όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της, τώρα η Harley Dabbs  είναι 21 χρονών και το σώμα της είναι κατά 85% καλυμμένο από εγκαύματα. Οι πιθανότητες για να ζήσει ήταν ελάχιστες και οι γιατροί πίστευαν πως είχε μόνο ένα, δύο τοις εκατό πιθανότητες ζωής, αλλά αψήφησε τις πιθανότητες και έγινε πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η Dabbs, ο οποία μεγάλωσε στην Eden, στη Βόρεια Καρολίνα, πέρασε σχεδόν όλα της τα χρόνια ως θύμα εκφοβισμού και βασανιζόταν για την εμφάνισή της. Το άσχημα σημαδεμένο δέρμα της ήταν ο λόγος που τα παιδιά της συμπεριφερόντουσαν άσχημα, και κατέστρεψαν τον αυτοσεβασμό της.

7f92fe89-39f7-4434-ae2b-641f927c5df7_tablet

Ως έφηβη, η Harley αγωνίστηκε για να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε. Σε συνέντευξή της, είπε, «Εκείνη την εποχή δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, ήταν δύσκολο για μένα να πηγαίνω σχολείο ή να είμαι σε δημόσιους χώρους, δεν μπορούσα να αντέξω τα βλέμματα και τα σχόλια του κόσμου.»

Σήμερα τα χει αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν και αποφάσισε να δεχτεί την εμφάνισή της.

fcbd2dcd-0073-4091-8881-c233b9dcdbc9_tablet


«Ο Θεός μου έδωσε τη δυνατότητα να ζήσω! Σκοπός μου είναι να βοηθάω τους άλλους, είτε έχουν καεί είτε όχι, να συνειδητοποιήσουν ότι είναι όμορφοι ανεξάρτητα από το τι απεικονίζει την κοινωνία», είπε. «Ελπίζω να γίνω μια νοσοκόμα και κινητήριος εμπνευστής για να βοηθήσω τους άλλους».

«Τώρα είμαι μία πολεμίστρια, είμαι δυνατή. Είμαι αυτή που είμαι, γιατί αγωνίστηκα για να είμαι αυτό το πρόσωπο.»

Πρόσφατα έκανε ένα τατουάζ το οποίο σηματοδοτήσει την αλλαγή της νοοτροπίας της. Οι λέξεις λένε, «Είμαι φοβισμένα και θαυμάσια φτιαγμένη.» Είναι ένα σύμβολο που δείχνει ότι όσο δύσκολες είναι οι στιγμές που μπορεί να περνάει θα περάσουν. Ελπίζει η ιστορία της θα βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους.

f5e10e30-70e9-4aa2-a8f8-692b190a14b6_tabletΤα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας που μας πέρασε!

Δικαίως έχουν τον τίτλο της Ραπουνζέλ – Αυτή η μητέρα και οι 3 κόρες της δεν έχουν κουρευτεί ποτέ στη ζωή τους!