,

Η κοπέλα με σύνδρομο Άσπεργκερ και είχε συγκινήσει στο βίντεο με τον σκύλος της, πυροβολήθηκε από την αστυνομία…


H Danielle Jacobs είχε συγκινήσει όλο τον πλανήτη και είχε γίνει θέμα σε όλα τα μέσα του κόσμου με ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει το περασμένο καλοκαίρι. Η 25χρονη ζούσε με σύνδρομο Άσπεργκερ, μια ισόβια διαταραχή που την επηρέαζε με διάφορους τρόπους και συχνά την έκανε να έχει βίαια ξεσπάσματα με θύμα τον εαυτό της. Στο βίντεο ήθελε να παρουσιάσει τον σκύλος της που ως πιστός της φύλακας επαγρυπνούσε στο πλευρό της σε κάθε κρίση.

mesa5n-1-web

 

danielle-jacobs

Η Danielle κατέγραψε και δημοσίευσε μια από τις κρίσεις της η οποία την οδήγησε σε ξέσπασμα κατά του εαυτού της. Στο βίντεο φαίνονταν οι προσπάθειες του εκπαιδευμένου Σαμψών να την αποτρέψει από το να κάνει κακό στον εαυτό της και πώς στη συνέχεια ο ίδιος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την ανακουφίσει. Όπως εξηγούσε  τότε η ίδια, ο Σαμψών είναι μονίμως σε επιφυλακή και με το βίντεο αυτό ήθελε να δείξει πόσο σημαντική είναι η παρουσία και η βοήθειά του στη ζωή της.

Δυστυχώς σήμερα η 25χρονη είναι νεκρή και αυτό συνέβη μετά από ένα τραγικό περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται η αστυνομία της Αριζόνα. Οι αρχές έλαβαν ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.


Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της εκείνη τους επιτέθηκε με μαχαίρι και ένας αξιωματικός την πυροβόλησε. Ένα ασθενοφόρο έφτασε αμέσως στο σπίτι και την μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

948791_fw

Ωστόσο η υπόθεση εγείρει αρκετά ερωτηματικά καθώς η μητέρα της άτυχης Danielle ισχυρίζεται πως η αστυνομία γνώριζε για την ασθένειά της και έπρεπε να είναι προετοιμασμένη να κάνει άλλου είδους διαχείριση της κρίσης.

Αντιδράσεις προκαλεί και το γεγονός πως οι δυο αξιωματικοί που πήγαν στο διαμέρισμα για να κάνουν τον έλεγχο δεν φορούσαν τις ειδικές κάμερες όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις που γίνεται επιχείρηση σε σπίτι. Η υπόθεση αναμένεται να ερευνηθεί περαιτέρω ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας σε μια δήλωσή του.Η διαφήμιση γνωστής εταιρείας σνακ για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο είναι λίγο πιο εκκεντρική από τις υπόλοιπες!

Δήλωση σοκ από στενό συνεργάτη του Χριστόδουλου: Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει…