Τα πιο τρελά όνειρα ενός αστέγου έγιναν πραγματικότητα αφού κέρδισε $ 500.000 δολάρια από ένα τυχερό παιχνίδι τύπου «ξυστό». Ο Michael Engfors, από το Κολοράντο, κοιμόταν στους δρόμους για έξι χρόνια, αφού έχασε την επιχείρησή του και την σύζυγο του.

Μέχρι στιγμής, ο 61χρονός χρησιμοποιεί τα νέα του χρήματα για να έρθει σε επαφή με την κόρη του που ο ίδιος δεν έχει δει για πάνω από 20 χρόνια. Είπε ότι σχεδιάζει και ψάχνει  νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για τους επόμενους μήνες.

LINK TO SHELTER : http://aspensafetynet.org/ Homeless man in Aspen wins $500,000 on lottery ticket Aspen Homeless Shelter Michael Engfors, 60, was born and raised in Aspen. After struggling with alcoholism, losing his business, and getting a divorce, he has been homeless for more than six years.
Ο άστεγος άντρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άσπεν, κέρδισε $ 500.000. Αφού πάλεψε με τον αλκοολισμό, έχασε την επιχείρησή του, και πήρε διαζύγιο, υπήρξε άστεγος για περισσότερο από έξι χρόνια.

Την Παρασκευή ο Μάικλ αγόρασε ένα τυχερό παιχνίδι με $ 10 δολάρια το οποίο του άλλαξε τη ζωή. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το γεγονός ότι φάνηκε πολύ τυχερός ενώ οι πιθανότητες ήταν μηδαμινές!

Jordan Curet/Aspen Daily News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...