,

Γιαγιά 105 χρονών ζητά για δώρο: Να την επισκεφτεί ένας πυροσβέστης με τατουάζ!


Η Ivena Smailes, γνωστή και με το όνομα «θεία Ivy»,  ζει στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων Adisson Court στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Sprightly Ivena Smailes wanted just one thing for her 105th birthday - a cake hand delivered by a hunky fireman.nnAnd thanks to Tyne and Wear Fire and Rescue Service, that wish came true on Wednesday.nnClimbing the ladder to her third floor balcony, the burly, tattooed firefighter was specially requested by Ivena to mark her big day.nnThe surprising scene was the latest in a series of birthday wishes requested by the resident of Addison Court Care Home in Wesley Grove, Crawcrook.nnIvena Smailes from Crawcrook, who has celebrated her 105th birthday

Τα φετινά της γενέθλια τα γιόρτασε με μοναδικό τρόπο  ζητώντας από το περιβάλλον της έναν πυροσβέστη  με τατουάζ να φέρει την τούρτα γενεθλίων της.

Αυτό ήταν, η ευχή της πραγματοποιήθηκε!Την ημέρα που έκλεινε τα 105 γενέθλιά της, ένας όμορφος πυροσβέστης σκαρφάλωσε και μπήκε από τον τρίτο όροφο στο κτίριο, κρατώντας στα χέρια του τη γενέθλια τούρτα!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ivena Smailes

Αποτέλεσμα εικόνας για Ivena Smailes


H Debra Carter, η οποία είναι η κατ’ οίκον υπεύθυνη φροντίδας της Ivena, εξομολογείται: «Έχει μια φανταστική αίσθηση του χιούμορ. Φέτος στη λίστα της ήθελε μια τούρτα από έναν πυροσβέστη με τατουάζ. Για τα περσινά της γενέθλια προσπάθησε να μας κάνει να ανεβούμε σε ένα δέντρο. Προσπαθεί πάντα να βρει κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε»!

Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να σχολιάσουμε πέρα από το γεγονός πως περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα γενέθλιά της και το ευφάνταστο δώρο που θα ζητήσει!

https://www.youtube.com/watch?v=Fz5se052bAQΤον έβαλαν στη θέση του δύο θηλυκά – Ακινητοποίησαν τον ληστή και τον παρέδωσαν στην αστυνομία

Ατρόμητος τύπος πιάνει τη φλεγόμενη μπάλα και βάζει καλάθι!