Δύο ετεροθαλή αδέρφια από την πόλη Pilar, λίγο έξω από το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, τα οποία διατηρούσαν σεξουαλικές επαφές, σκότωσαν τους γονείς τους και αποφάσισαν να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο που θα αποκάλυπτε το φρικιαστικό τους έγκλημα.

Ο 25χρονος Leandro Acosta και η 22χρονη Karen Klein σκότωσαν τον πατέρα της 22χρονης και τη μητέρα του 25χρονου, επειδή, όπως ομολόγησαν στην αστυνομία, οι γονείς τους κακοποιούσαν τα δύο δίδυμα 11χρονα αδέλφια τους.

Ένα πρωί, που τα μικρότερα αδέρφια τους έλειπαν στο σχολείο, ο Acosta μπήκε αθόρυβα στο δωμάτιο του πατριού του και τον πυροβόλησε, ενώ εκείνος κοιμόταν, στη συνέχεια, όταν η μητέρα του σηκώθηκε και στάθηκε στην πόρτα του δωματίου για να δει τι συμβαίνει, ο 25χρονος άνδρας εκτέλεσε και τη μητέρα του.

Τα δυο αδέλφια- εραστές έσυραν τα πτώματα στο μπάνιο, όπου με περίσια ψυχραιμία τα τεμάχισαν σε μικρά κομματάκια και στη συνέχεια τα έκαψαν στο πίσω μέρος της αυλής. Οι γείτονες μίρισαν την τσίκνα αλλά νόμιζαν ότι η οικογένεια κάτι ψήνει. Ο Leandro κράτησε ένα κομμάτι από τη σάρκα του πατριού του και την έφαγε ενώ τα υπόλοιπα κομμάτια τα έριξαν στα σκυλιά.

Ο 25χρονος άνδρας παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, ότι, όσο έτρωγε το κομμάτι του πατριού του ένιωθε ικανοποίηση και ευχαρίστηση και δήλωσε ότι δεν αισθάνεται τύψεις για την πράξη του.

Το έγκλημα των δύο εραστών αποκαλύφθηκε, η θεία των παιδιών επισκέφθηκε την κατοικία των δύο δολοφόνων, υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει όταν το σατανικό ζευγάρι του αρνήθηκε επίμονα την είσοδο στο σπίτι. Η θεία ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν την κατοικία της οικογένειας ανακάλυψαν ένα οστό από την λεκάνη της μητέρας του Acosta, Miryam Kowalczuk, μέσα σε έναν κουβά από μπογιά στον κήπο.

kakopoiisi4

kakopoiisi1

kakopoiisi2

kakopoiisi3

 

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας