,

Οι Φωτογραφίες αυτής της Εγκύου έχουν Συγκλονίσει το Διαδίκτυο. Μόλις τις δείτε, θα Καταλάβετε αμέσως Γιατί…


H εγκυμοσύνη είναι δύσκολη από μόνη της, αλλά πόσο μάλλον όταν λείπει ο σύζυγος στην άλλη μεριά του κόσμου; Αδιαμφισβήτητα θα είναι δύσκολο. Όμως αυτή η φωτογράφηση, έκανε τα πράγματα λίγο καλύτερα. 

Η Veronica Phillips πρόσφατα έκανε μια επαγγελματική φωτογράφηση στο Μαϊάμι. Η Phillips γνώριζε εκ των προτέρων ότι ο σύζυγός της Brandon, δε θα είναι εκεί, καθώς είναι αξιωματικός της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Phillips ήθελε να φορέσει το άνω μέρος της στολής του σε μερικές φωτογραφίες, και στις υπόλοιπες θα ήταν απλά με ένα φόρεμα.

1

Αλλά δεν ήθελε μόνο αυτό. Ζήτησε από τη φωτογράφο, να προσθέσει τον σύζυγό της σε μερικές φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα είναι άκρως συγκινητικό.

Η φωτογράφος, η Jennifer McMahon, ανέφερε ότι συγκλονίστηκε όταν άκουσε την ιστορία της, και αποφάσισε να βάλει τα δυνατά της για να ενσωματώσει τον Brandon με τη βοήθεια του Photoshop.

Όταν η Veronica είδε την επεξεργασμένη φωτογραφία, όπου ο Brandon έχει το χέρι του στη κοιλιά της, έβαλε τα κλάματα.


2

«Αυτή η φωτογραφία έχει ήδη προβληθεί ένα εκατομμύριο φορές και νιώθω μεγάλη τιμή γι” αυτό. Το ξέρω ότι δεν είναι καν η καλύτερη φωτογραφία, αλλά η ιστορία της σημαίνει τόσα πολλά,» αναφέρει η McMahon.

via7 Ξεκάθαρα Σημάδια πως το Σώμα σας Φωνάζει για Βοήθεια και ΔΕΝ πρέπει να Αγνοήσετε. Δείτε ΤΙ να Κάνετε!

Αηδιαστικό-Ακατάλληλο για αραχνοφοβικούς! Δείτε τι βγήκε από το αυτί αυτής της γυναίκας!