,

Έβαλε τη ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο για να κερδίσει ένα απλό στοίχημα…


Εάν κέρδιζε το στοίχημα θα κέρδιζε και το έπαθλο των 800 ευρώ. Η ζωή του μπήκε σε μεγάλο κίνδυνο και γλίτωσε παρά τρίχα.

Ο 25χρονος Κινέζος Ξιάο Γκονγκ ήταν άνεργος για πολλούς μήνες, ήταν φρεσκοπαντρεμένος και περίμενε το πρώτο του παιδί.

Ένα απόγευμα καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, συνάντησε έναν παιδικό του φίλο που τον προσκάλεσε να πάνε σπίτι του. Εκεί θα τον επισκέπτονταν 2 σημαίνοντα πρόσωπα της πόλης τα οποία θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να βρει δουλειά.

Αφού γνωρίστηκαν όλοι, έφαγαν, ήπιαν και έπιασαν την κουβέντα του άφησαν στο τραπέζι 800 ευρώ και του είπαν: «δικά σου, υπό έναν όρο».

«Εάν καταπιείς ένα καρφί και μια λάμα από πριόνι, τότε θα είσαι άξιος να εργαστείς και θα κερδίσεις και τα 800 ευρώ».

Χωρίς να το σκεφτεί πολύ έπιασε το καρφί των 20 εκατοστών και την πριονωτή λεπίδα των 25 εκατοστών. Άνοιξε το στόμα του και άρχισε να σπρώχνει με το δάχτυλο του για να τα καταπιεί. Το καρφί το κατάπιε εύκολα.

Όταν όμως προσπάθησε να φάει τη λεπίδα το στόμα του γέμισε αίματα, αλλά εκείνος συνέχιζε μέχρι που τελικά κατάφερε να την καταπιεί. Μόλις σηκώθηκε από το τραπέζι έπεσε λιπόθυμος κάτω μέσα στα αίματα.

Τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου εξήγησαν ότι είχε καταπιεί μεταλλικά αντικείμενα. Οι γιατροί στην ακτινογραφία έφριξαν. Το καρφί και η λεπίδα είχαν σφηνωθεί σε διάφορα σημεία και κατέστρεφαν και τη βλεννογόνο.


Ο Ξιάο νοσηλεύεται και αναρρώνει μετά την επέμβαση του αλλά δεν είδε όμως να γεννιέται το παιδί του, αφού παραμένει στο νοσοκομείο για θεραπεία.

κκ

κκκΒλέπετε έναν κύκλο; Το τέλειο τεστ για να ανακαλύψετε την πολιτική σας ταυτότητα

Το απίθανο διώξιμο του Ζλάταν που διώχνει πάνω στη γραμμή, λες και γνώριζε ότι μπάλα θα έρθει πάνω του!