,

Εντυπωσιακή αλλαγή! Έπινε χυμό ανανά για έναν ολόκληρο χρόνο και δείτε πως έγινε!


Ο ανανάς προσφέρει πολλά καλά στον ανθρώπινο οργανισμό και απόδειξη είναι η κοπέλα της φωτογραφίας!

13416

Αν πίνετε καθημερινά χυμό ανανά, θα εκπλαγείτε από το πόσο ωφέλιμο είναι για το σώμα σας.

10 πράγματα για τον ανανά που σίγουρα δεν γνωρίζετε!

1. Λιγότερες φλεγμονές

Ο ανανάς περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη και έχει την ικανότητα να μειώνει τις φλεγμονές και να καταστρέφει τα δηλητήρια στο σώμα που επιτίθενται σε όργανα.

2. Απώλεια βάρους

Πίνοντας χυμό ανανά με άδειο στομάχι μπορεί να μειώσει τη λιγούρα για γλυκά γιατί ο ανανάς περιέχει θειαμίνη, η οποία μετατρέπει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια, ενεργοποιώντας με αυτό το τρόπο τον μεταβολισμό.

3. Εξοντώνει τα εντερικά παράσιτα.

Το ένζυμο βρομελίνη του ανανά έχει επίσης αντι-παρασιτικές ιδιότητες. Κάνοντας θεραπεία με ανανά, οι εντερικές ταινίες μπορούν να εξοντωθούν μέσα σε μόλις 3 ημέρες.

4. Λιγότερα προβλήματα του θυρεοειδή

Το φρούτο περιέχει  ιώδιο, το οποίο όταν λαμβάνεται τακτικά μπορεί να βοηθήσει τους πάσχοντες από θυρεοειδίτιδα να καταπολεμήσουν τη φλεγμονή.

5. Μείωση του κινδύνου τραυματισμού


Ο ανανάς είναι επίσης μια καλή πηγή καλίου, το οποίο σταθεροποιεί τους ηλεκτρολύτες του σώματος με αποτέλεσμα να έχετε λιγότερες μυικές κράμπες κατά τη διάρκεια φυσικής δραστηριότητας και να μειώνεται ο κίνδυνος από αθλητικό τραυματισμό.

6. Λιγότερες τοξίνες

Τα αντιοξειδωτικά και τα ένζυμα που περιέχονται στον ανανά είναι οι καλύτερες φυσικές αντι-τοξίνες. Με την τακτική κατανάλωση χυμού ανανά, το σώμα παραμένει απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα.

7. Βελτίωση της πέψης

Η βρομελίνη ενισχύει την πέψη και βοηθά προληπτικά στις διαταραχές της πεπτικής οδού.

8. Πιο υγιή δόντια 

Ο ανανάς είναι πολύ αποτελεσματικός στην καταπολέμηση των κίτρινων δοντιών και της πλάκας.

9. Καλύτερη όραση

Ο ανανάς περιέχει βιταμίνη Α και το Β-καροτένιο. Οι ουσίες αυτές υποστηρίζουν την καλύτερη όραση. Με την καθημερινή κατανάλωση χυμού ανανά, μπορείτε να αποτρέψετε προβλήματα στην όραση που σχετίζονται με την ηλικία.

10. Ανανάς κατά του καρκίνου 

Μια μελέτη απέδειξε ότι η βρομελίνη που περιέχεται στον ανανά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκρούσει τον καρκίνο. Η μελέτη ισχυρίζεται ότι το ένζυμο στο φρούτο λειτουργεί ακόμα καλύτερα από τη χημειοθεραπεία.Απίστευτο: Αυτοί οι τύποι δημιούργησαν ανεμοστρόβιλο από φωτιά!

Οι πεθαμένοι παραλίγο να αναστηθούν – Χορεύανε σε στύλο αισθησιακά για να τιμήσουν τους πεθαμένους!