Το λάθος μήνυμα που έστειλε η 53χρονη Kasey Bergh ήταν μοιραίο να της αλλάξει ολόκληρη τη ζωή! “Ηθελε να στείλει μήνυμα σε συνάδελφό της από τη δουλειά αλλά κατά λάθος το έστειλε σε έναν άγνωστο άντρα, 30 χρόνια μικρότερό της.

Ενώ η 53χρονη βρισκόταν στο Κολοράντο θέλησε να συναντήσει έναν συνάδελφό της. Νομίζοντας όμως ότι βρίσκεται σε επαφή με μαζί του, το μήνυμά της είχε σταλέι στον 23χρονο Henry Glendening. Ο Henry αν και έλαβε μήνυμα από άγνωστο αριθμό, απήντησε στην Kasey πως είναι πρόθυμος να βρεθούν.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε μία συνομιλία μεταξύ των δύο αγνώστων και το πρώτο ραντεβού ήρθε μία εβδομάδα μετά. Οι δύο άγνωστοι ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως, με την Kasey να δηλώνει πως μέχρι πρότινος πίστευε πως δεν είχε ανάγκη από άνδρες και τον Henry να δηλώνει πως το χάσμα μεταξύ τους δεν δημιουργεί κανένα απολυτως πρόβλημα.

«Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού καταλάβαμε ότι ταιριάζαμε σε πολλά πράγματα». Έτσι, η πρόταση γάμου ήρθε μετά από δύο χρόνια σχέσης, με τον Henry να ζητά από την Kasey να γίνει γυναίκα του, παίζοντας το αγαπημένο τους τραγούδι σε εστιατόριο.

Στον ποταμό Μισισιπή, ένωσαν τις ζωές τους και δηλώνουν πως η κοινή τους πορεία είναι ένα παιχνίδι και μία περιπέτεια.

download (1)

download

COUPLE_533_355

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας