Ένα αληθινό μήνυμα της ελπίδας

Το 2014, ο 7χρονος Blake Seifers ήταν έξω με το ποδήλατό του στην περιοχή Rowe, στο Ιλινόις, όταν υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που του κόστισε τη ζωή. Πριν από την κηδεία του, τον Ιούλιο του περασμένου έτους, οι νέοι Βlake ήταν σε θέση να δωρίσουν τα νεφρά και την καρδιά του σε όσους έχουν ανάγκη.

Η οικογένειά του προς τιμήν του και την πράξη καλής θέλησης, δώριζε μπαλόνια την ημέρα της κηδείας του, ως μια πράξη μνήμης για το χαμένο γιο και αδερφό τους.

Η μαμά, ο μπαμπάς, ο αδελφός  και η αδελφή του Blake συνέχισαν, για το υπόλοιπο του έτους, να κάνουν πράξεις, τέτοιες ώστε να καταλάβει ο Blake ότι τον σκέφτονται και τους λείπει.

Η μητέρα του, Carmen, εξήγησε στην κόρη της η μνήμη του Blake  δεν θα σβηστεί ποτέ και πως αν ήθελαν ποτέ να του στείλουν ένα μήνυμα, απλά να το έγραφαν σε ένα μπαλόνι και να το άφηναν στον ουρανό.

Ωστόσο, η Carmen είχε μείνει άφωνη την περασμένη εβδομάδα, όταν έλαβε ένα μήνυμα από τη σελίδα του Facebook που είχαν φτιάξει προς τιμήν του.

12107267_456144701239059_915976867979750960_n

Ένα ασημένιο μπαλόνι είχε βρεθεί στην αυλή ενός σπιτιού που κατοικούσε μία μητέρα και δύο κόρες, με το μήνυμα «Blake Seifers λείπεις τόσο πολύ στον μπαμπά σου».

Το εκπληκτικό είναι ότι, βρέθηκε 4200 μίλια μακριά. Είχε φθάσει στη Δανία, μόλις 7 μέρες μετά αφού το είχε γράψει ο πατέρας του Blake.

Blake2

Η Karina, η μητέρα από την Δανία μιλάει σπαστά αγγλικά, ωστόσο οι δύο μητέρες έχουν έκτοτε επικοινωνία μέσω του chat στο Facebook.
Ιστορία του Blake εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλa μέσa ενημέρωσης στη Δανία, και τώρα κερδίζει την προσοχή, πάλι, της Αμερικής. H Carmen δεν είναι μόνο χαρούμενη γιατί η μνήμη του μικρού «υπερήρωα» της έχει διατηρηθεί ζωντανή, όπως του είχε υποσχεθεί, αλλά φέρνει επίσης την προσοχή στην ηλεκτρονική αίτηση για την δικαιοσύνη που έχει κάνει η οικογένεια σε απευθείας σύνδεση.

Ο οδηγός που χτύπησε τον Blake ήταν αποφασισμένος να ταξιδέψει 51 μίλια/ώρα σε μια περιοχή των 35 μιλιών/ώρα, τώρα η Carmen συναντήθηκε με τους δικηγόρους του Livingston County, με την ελπίδα για την έναρξη έρευνας σχετικά με το ατύχημα, και τελικά να πάρει η δικαιοσύνη στα χέρια της την υπόθεση για τους νέους Blake.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...