,

Αν δείτε κέρματα πάνω σε ταφόπλακα, μην τα πάρετε! Υπάρχει λόγος που βρίσκονται εκεί!


Το τελευταίο διάστημα, στα νεκροταφεία της Αμερικής έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι να αφήνουν κέρματα σε συγκεκριμένους τάφους. Και ο λόγος που το κάνουν είναι πολύ σπουδαίος.Εάν δείτε Κέρματα πάνω σε Ταφόπλακα ΜΗΝ τα Ακουμπήσετε. Δείτε ΓΙΑΤΙ τα βάζουν και θα μείνετε Άφωνοι!

Πιο αναλυτικά, όσοι υπηρέτησαν την Αμερική στον πόλεμο είναι πολύ στενά δεμένοι μεταξύ τους. Όταν ένας στρατιώτης χάνει τη ζωή του, η στρατιωτική του οικογένεια συνεχίζει να τον τιμά στην γη.Εάν δείτε Κέρματα πάνω σε Ταφόπλακα ΜΗΝ τα Ακουμπήσετε. Δείτε ΓΙΑΤΙ τα βάζουν και θα μείνετε Άφωνοι!

Όταν ο Dave Malenfant επισκέφτηκε το Εθνικό Κοιμητήριο στο Holly του Michigan, παρατήρησε μερικά κέρματα τοποθετημένα πάνω στις ταφόπλακες. Συγκινήθηκε και αμέσως συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάποιο βαθύτερο νόημα πίσω από αυτήν τη χειρονομία. Αυτό που ανακάλυψε είναι συναρπαστικό: Ένα κέρμα αφημένο σε μια ταφόπλακα ενημερώνει την οικογένεια του νεκρού στρατιώτη ότι κάποιος σταμάτησε και έδειξε τον σεβασμό του στον τάφο. Κάθε νόμισμα μάλιστα έχει την δική του σημασία.Εάν δείτε Κέρματα πάνω σε Ταφόπλακα ΜΗΝ τα Ακουμπήσετε. Δείτε ΓΙΑΤΙ τα βάζουν και θα μείνετε Άφωνοι!


Δείτε τι σημαίνει κάθε κέρμα:

Μία πένα σημαίνει ότι κάποιος επισκέφτηκε τον τάφο του στρατιώτη-φίλου του. Ένα νόμισμα των 5 σεντς δείχνει ότι αυτός που το άφησε πήγε στο ίδιο στρατόπεδο εκκίνησης ή σε κάποια άλλη εκπαιδευτική αποστολή με τον φίλο του.Κάποιος που έχει υπηρετήσει με τον στρατιώτη αυτό, αφήνει μια δεκάρα.

Το νόμισμα όμως των 25 σεντς είναι το πιο «ανατριχιαστικό» και συγκινητικό ταυτόχρονα, γιατί σημαίνει ότι αυτός που το αφήνει ήταν μαζί με τον στρατιώτη όταν πέθανε!Εάν δείτε Κέρματα πάνω σε Ταφόπλακα ΜΗΝ τα Ακουμπήσετε. Δείτε ΓΙΑΤΙ τα βάζουν και θα μείνετε Άφωνοι!

 Το παίζουν μάγκες αλλά τελικά το πληρώνουν πολύ ακριβά!

Ο τρόπος που μπορείτε να κρύψετε, πριν πόση ώρα μπήκατε στο facebook!