Το αστυνομικό τζάκετ του πατέρα της Kristen Mundell βρισκόταν στην καρέκλα όπου θα καθόταν στον γάμο της αν δεν πέθανε την ώρα του καθήκοντος πριν από 6 χρόνια.

download (8)

Το δώρο που της είχαν ετοιμάσει οι αυνάδελφοι του πατέρας της ούτε που το φανταζόταν! Ο Don Jones, ένας από τους πιο στενούς του φίλους, ήταν εκείνος που ξεκίνησε να χορεύει μαζί της τον χορό πατέρα – κόρης και έδινε τη θέση του σε όλους τους αγαπημένους του συνάδελφους μέχρι να ολοκληρωθεί το τραγούδι.

«Έλεγα τι συμβαίνει; Ήμουν τόσο μπερδεμένη. Υπήρχαν τόσα πολλά ανάμεικτα συναισθήματα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που τους έβλεπα και παράλληλα τόσο μπερδεμένη», δήλωσε η ίδια.στο

«Μου έλεγε ότι πάντα είμαστε εδώ για εσένα και του είπα δεν το πιστεύω ότι είστε εδώ. Μου απάντησε ότι είναι μια ολόκληρη σειρά εδώ και με παρέδωσε στον επόμενο αξιωματικό. Τότε κατάλαβα πως αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά πάντα εδώ για εμένα και θέλουν να δείξουν την αγάπη και τη στήριξή τους σε εμένα και την οικογένειά μου. Θέλουν να τιμήσουν τον πατέρα μου και να κάνουν ό,τι καλύτερο την ημέρα του γάμου μου».

download (7)

download (9)

Αφήστε το σχόλιό σας