,

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή όχι αλλά έχουμε να πούμε κάποια πράγματα σχετικά με τα προκαταρκτικά


Πρώτα απ’ όλα, καλό να είναι να υπάρχουν.

1. Θα θέλαμε να μην τα κάνει ο άλλος και να συμπεριφέρεται λες και μας κάνει χάρη.

Όταν ο άλλος κάνει προκαταρκτικά και τα κάνει χωρίς να έχει όρεξη και χωρίς πραγματικό μεράκι (ναι, ΜΕΡΑΚΙ) τότε αυτό φαίνεται. Και διαλύει όλη τη φάση και την ατμόσφαιρα των προκαταρκτικών, σχεδόν δεν έχουν νόημα μετά.

2. Καλό είναι επίσης να διαρκούν και λίγο παραπάνω από τηλεοπτική διαφήμιση για τσίχλες.

Τα φιλιά στο λαιμό για ένα τρίλεπτο και το τρίψιμο ανάμεσα στα πόδια για άλλο τόσο δεν μετρούν σαν προκαταρκτικά και σίγουρα δεν βοηθούν κανέναν.

3. Επίσης πρέπει να συμβαίνουν.

Τα προκαταρκτικά έχουν σημασία. Έχουν μεγάλη σημασία ώστε να αισθανθείς κοντά στον άλλον, να προετοιμαστούν τα σώματά σας για τη διείσδυση, για να παίξει κανείς και για να μαθαίνει τι του αρέσει. Το ξαναλέμε: τα προκαταρκτικά έχουν σημασία.

4. Καλό είναι επίσης όταν συμβαίνουν να ακούγεται και κανένας ήχος.

Είναι τόσο ωραίο όταν ακούς το πόση ηδονή προσφέρεις ή σου προσφέρει ο άλλος. Ξέρουμε ότι υπάρχουν και οι σιωπηλοί τύποι, αλλά ακόμα και μια βαριά ανάσα αρκεί για να λειτουργήσει φοβερά ερεθιστικά.

5. Τα στήθη δεν πρέπει να παραμελούνται.

Δεν είναι μόνο η περιοχή εκεί κάτω που αξίζει την προσοχή κάποιου. Υπάρχουν πολλές άλλες ερωτογενείς ζώνες που χρειάζονται φροντίδα, να τα λέμε αυτά.

6. Καμιά φορά είναι ωραία τα απαλά και τα αισθησιακά χάδια.


Οκ, έχουμε γράψει πολλές φορές για το πόσο σέξι είναι το πάθος και η ένταση. Αλλά κάποιες φορές είναι τόσο ωραίες οι απαλές αισθησιακές κινήσεις που σε βασανίζουν ερεθιστικά. Να μην τις ξεχνάμε κι αυτές.

7. Το γδύσιμο είναι υπέροχο κομμάτι των προκαταρκτικών.

Πολλές φορές δεν θέλουμε να γδυνόμαστε μόνες μας. Είναι ωραίο να σου ξεκουμπώνει ο άλλος το σουτιέν, να σου βγάζει την μπλούζα, να σου κατεβάζει το εσώρουχο. Δεν συμβαίνει πάντα στο σεξ και είναι στ’ αλήθεια πολύ ερεθιστικό.

8. Είναι πολύ περίεργο να χαϊδεύεις μία κοπέλα εκεί κάτω και να την κοιτάζεις μέσα στα μάτια για να δεις αν της αρέσει.

Είναι απλά περίεργο.

9. Καλό είναι να μην αγνοούνται τα εσώρουχα.

Τα εσώρουχα είναι πιθανό να είναι ακριβοπληρωμένα. Υπάρχει λόγος που είναι εκεί και αξίζουν κάποια σημασία, λίγο ενθουσιασμό. Καλό είναι να μην καταστραφούν επίσης.

πηγηΑνακάλυψε ότι την απατά – Δείτε το σημείωμα που του άφησε και θα κλάψετε από τα γέλια

Αυτός είναι σίγουρα ο «Πατέρας της Χρονιάς» – Κουβάλησε με τα χέρια τον ανάπηρο γιο του για να νιώσει τη βροχή