,

Η δασκάλα που έχασε πάνω από 50 κιλά για να εμπνεύσει τους μαθητές της


Η 25χρονη Laura Micetich είχε φτάσει να ζυγίζει 136 κιλά, μετά από τον χωρισμό της και τότε κατάλαβε ότι έπρεπε επιτέλους να αναλάβει δράση και να βοηθήσει τον εαυτό της να ξεφύγει από την συνήθεια που είχε αποκτήσει, να τρώει τεράστιες ποσότητες φαγητού. Τελικά, κατάφερε να χάσει 52 ολόκληρα κιλά, το θέμα είναι όμως πως κανένας δεν πιστεύει ότι η κοπέλα το έκανε με φυσικούς τρόπους και θεωρούν ότι στην προσπάθεια της συνέβαλε το ιατρικό νυστέρι.

H 25χρονη κοπέλα όλους αυτούς τους μήνες ανέβαζε φωτογραφίες από την προσπάθειά της στα social media. Χρήστες που παρακολουθούσαν την προσπάθειά της υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και ότι η Laura για να χάσει τα κιλά είτε υποβλήθηκε σε επέμβαση είτε πήρε χάπια αδυνατίσματος.

teacher_tennessy_1

 

teacher_tennessy_2

 

teacher_tennessy_3

 

Η όμορφη δασκάλα από το Τενεσί και την πόλη του Τζάκσον, ομολογεί ότι στην αρχή σκέφτηκε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση για απώλεια βάρους, όμως όταν ξεκίνησε να γυμνάζεται και είδε ότι έχανε λίπος, αντιλήφθηκε ότι μπορούσε να αλλάξει με φυσικό τρόπο. Δύο χρονιά μετά από αυτό, η εμφάνιση της 25χρονης δεν θυμίζει σε τίποτα το παχουλό κορίτσι που ήταν πριν. Οι άνθρωποι βέβαια, την ρωτούν αν έκανε εγχείριση ή πήρε χάπια για να διαλύσει το λίπος και όταν εκείνη τους απαντά πως το μόνο που έκανε ήταν γυμναστική και διατροφή, δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι τα κατάφερε μόνη της. Σύμφωνα με όσα λέει η ίδια, το βασικό της κίνητρο για να μπει στη διαδικασία και να φτιάξει το σώμα της, ήταν ο χωρισμός μετά από την τετραετή σχέση της, όπως και το ότι τότε σπούδαζε δασκάλα και ήθελα να αποτελεί πρότυπο για τους μελλοντικούς μαθητές της.


 

teacher_tennessy_5

 

teacher_tennessy_4

 

teacher_tennessy_7

 

teacher_tennessy_6

 

 

 



Το κέρατο δεν συγχωρείται – Αυτές είναι οι 10 πιο σκληρές τιμωρίες που έχουν γίνει σε όσους έχουν κερατώσει!

Λύγισε ο Κώστας Βουτσάς: Τι συνέβη και έβαλε τα κλάματα on air;