Βγήκε έξω στο παράθυρο για να κρυφτεί, στον 7ο όροφο και περίμενε να ξημερώσει για να αποδράσει.

Η νύχτα προμηνυόταν γεμάτη σεξ καθώς η ερωμένη του, τον είχε διαβεβαιώσει πως ο σύζυγος της θα έλειπε όλο το βράδυ για δουλειές σε επαγγελματικό ταξίδι και θα επέστρεφε το επόμενο απόγευμα.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι της γυναίκας και μετά το ρομαντικό δείπνο έπεσαν στο κρεβάτι όπου και άρχισαν τις θερμές ερωτικές περιπτύξεις. Ξαφνικά και ενώ είχαν παραδοθεί στο πάθος τους, άκουσαν το κλειδί στην πόρτα.

Ο εραστής ντύθηκε βιαστικά και έψαξε μέρος για να κρυφτεί. Η ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο ήταν μικρή και το κρεβάτι από κάτω δεν είχε χώρο. Αποφάσισε λοιπόν να βγει από το παράθυρο αλλά μπαλκόνι δεν υπήρχε!

Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, εξάλλου άκουγε μέσα από το σαλόνι τα βήματα του συζύγου να πλησιάζουν στο υπνοδωμάτιο. Άνοιξε το παράθυρο και βγήκε έξω. Το κορμί του κρεμόταν στο κενό. Το διαμέρισμα ήταν στον 7ο όροφο μιας πολυκατοικίας, στην πόλη Shishi, στην επαρχία Fujian της ανατολικής Κίνας.

Ο άνδρας παρέμεινε, κρεμασμένος εκεί μέχρι να ξημερώσει και ο σύζυγος να πάει στη δουλειά του, για να μπει πάλι μέσα, και να φύγει. Κάποια στιγμή το πρωί έγινε και αυτό. Η ερωμένη του με αγωνία άνοιξε το παράθυρο και τον είδε να κρέμεται ανάμεσα στα κλιματιστικά.

Δεν μπορούσε όμως να μπει από το παράθυρο και αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική.

Τελικά ύστερα από λίγη ώρα, άνδρες της πυροσβεστικής μπήκαν στο διαμέρισμα, πέταξαν ειδικά σχοινιά και ιμάντες στον άτυχο εραστή και κατάφεραν να τον τραβήξουν σώο και αβλαβή.lover2

lover1

Αφήστε το σχόλιό σας