«Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς» έγραψε ένας από τους 4 βασανιστές μιας 14χρονης ανεβάζοντας στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τα πολύωρα βασανιστήρια.

Το περιστατικό συνέβη στην Πόλη Πσκόβ της Ρωσίας, στο πάρτυ ενός εφήβου.

Ξαφνικά 4 ανήλικοι άρχισαν να πειράζουν μια 14χρονη κοπέλα που πήγαινε σε άλλο τμήμα στο σχολείο τους.

Κάθισαν όλοι μαζί και κάποια στιγμή οι 4 άρχισαν να πίνουν και να δίνουν συνέχεια ποτά και στην 14χρονη. Αφού κατάφεραν να μεθύσει, την έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός (που είχε πάρει κρυφά από τον πατέρα του) και την πήγαν σε ένα ερημικό πάρκο.

Στο πάρκο την υπέβαλαν για 14 ώρες ώρες σε ότι σεξουαλικό βασανιστήριο και διαστροφή μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.

Με τη σειρά ένας ένας έπαιρνε το κινητό του και τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο των όσων έκαναν στο κορίτσι. Αυτή η κόλαση για την 14χρονη συνεχίστηκε μέχρι το πρωί, οπότε άρχισε να συνέρχεται από το μεθύσι.

Τότε οι 4 της έδειξαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες και της είπαν πως θα τα ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Όπως και έκαναν τελικά ύστερα από λίγες ώρες. Μάλιστα ο ένας έγραψε σχόλιο στον λογαριασμό του: «Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς».

Οι 4 δράστες σύμφωνα με την αστυνομία είναι γόνοι «σοβαρών», «καλών» και πλούσιων οικογενειών της πόλης του Πσκοβ. Ίσως για αυτό να νόμιζαν ότι είναι υπεράνω νόμων. Η αντίδραση όμως της αστυνομίας ήταν άμεση. Τους συνέλαβε.

Ο Pavel Astakhov, υπεύθυνος του «συνηγόρου του παιδιού» δήλωσε πως θα απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία των 4 αγοριών. Αν και η νομοθεσία απαγορεύει σε ανήλικους να μεταφερθούν σε φυλακές, εντούτοις ο Pavel Astakhov, θα προτείνει στο δικαστήριο τον εγκλεισμό τους σε ειδική πτέρυγα.

«Το χειρότερο από όλα» είπε ο Astakhov, «είναι πως οι 4 δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχουν κάνει. Νομίζουν πως όλα στη ζωή είναι μια επίδειξη».

rusiakids1Αφήστε το σχόλιό σας