Η Κόλιν Χίγκινς έχασε την ακοή της, έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διαλύθηκαν τα ζυγωματικά της, και μόλις έγινε καλά ανέβασε φωτογραφίες και μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία.

Γνώρισε τον Ντάνιελ Μουρ πριν από 2 χρόνια και αμέσως τον ερωτεύτηκε. Ο Ντάνιελ έδειχνε να αγαπάει τα δυο παιδιά που η Κόλιν είχε από τον πρώτο της γάμο.

Ο Ντάνιελ ομως μέσα σε λίγο καιρό άλλαξε! Αρχισε να γίνεται επιθετικός, απότομος, άρχισε να την βρίζει με το παραμικρό και να κάνει φασαρίες μπροστά στα παιδιά, μέχρι που κάποια στιγμή εκεί που η Κόλιν τον έπιασε στα πράσα με άλλη γυναίκα.

Λίγες μέρες αφότου τον έδιωξε, εκείνος εισέβαλλε μαινόμενος στο σπίτι και άρχισε να ουρλιάζει και να την βρίζει. Τότε ο Ντάνιελ άρχισε να την χτυπά με εξαιρετική αγριότητα.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ο Ντάνιελ συνέχισε να την χτυπά ακόμη και όταν εκείνη βρισκόταν αναίσθητη.

Στο νοσοκομείο όπου τη μετέφεραν οι γονείς της οι γιατροί διέγνωσαν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πρησμένο εγκέφαλο, απώλεια ακοής, και την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να σώσουν τα μάτια της, αλλά και να της τοποθετήσουν ειδικές μεταλλικές μπάρες στα διαλυμένα ζυγωματικά της.

«Δεν θέλω καμία γυναίκα να πάθει ότι εγώ. Ακόμη και όταν ο άνδρας της συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα να είναι επιφυλακτική, εάν δεν τον γνωρίζει καιρό. Κόντεψα να πεθάνω. Οι γυναίκες όταν πέφτουν θύματα βίας πρέπει να το καταγγέλλουν αμέσως και να μην το κρατάνε μυστικό κλεισμένο στους τοίχους του σπιτιού τους.»

kolin2

kolin3

kolin4

kolin5

kolin7

kolin8

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας