,

Απίστευτο- Καταζητούμενος έστειλε στην αστυνομία μια… πιο ωραία του φωτογραφία!


Δεν του άρεσαν οι φωτογραφίες που έδωσαν οι Αρχές στη δημοσιότητα και έβγαλε μία… selfie, και την οποία έστειλε στην Αστυνομία.

Ένας άνδρας από το Οχάιο που ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ από τις κακές φωτογραφίες αρχείου που ανήρτησε στο Facebook η Αστυνομία, που έστειλε μια… καλύτερη, με τον ίδιο σε ένα αυτοκίνητο.

Το αστυνομικό τμήμα της Lima στο Οχάιο των ΗΠΑ είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες του Donald “Chip” Pugh, 45 ετών, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να δικαστεί για την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Δεν εμφανίστηκε. Είχαμε κάποια επικοινωνία μαζί του παλαιότερα, όχι όμως και πρόσφατα», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Άντι Γκριν.

«Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, αυτή εκεί είναι απαίσια» έγραψε ο Pugh στέλνοντας μια selfie στην οποία εμφανίζεται με γυαλιά ηλίου.


This photo was sent to us by Mr. Pugh himself. We thank him for being helpful, but now we would appreciate it if he would come speak to us at the LPD about his charges.

Posted by Lima Police Department on Wednesday, January 6, 2016Μάλλον αυτή πρέπει να είναι η Βασίλισσα του Pole Dancing!

Όταν μαθαίνεις ότι οι γονείς της πρώην σου κέρδισαν 33 εκατομμύρια λίρες στο λόττο!