Από θαύμα ζει ένας ταξιτζής ο οποίος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές και έφθασε στο νοσοκομείο έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στο κρανίο του.

Ένας Βραζιλιάνος οδηγός ταξί ο οποίος ενεπλάκη σε καυγά αναγκάστηκε να καλύψει με το αυτοκίνητο μια απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων για να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, έχοντας ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών καρφωμένο στο  κεφάλι του.

Έφτασε την Κυριακή στις 4:30 τα ξημερώματα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση δύο ώρες αργότερα.

Η εγχείριση για την αφαίρεση του μαχαιριού κράτησε τρεις ώρες.

Αναρρώνει καλά και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές ανέφερε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου της Τερεσίνα, Άνα Φλάβια Σουάρες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το μαχαίρι μπήκε πάνω από το αριστερό μάτι διέσχισε το στόμα και σταμάτησε στο δεξί μάγουλο του 39χρονου ταξιτζή Τζουασέλο Νούνιες.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΤΑΞΙΤΖΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Το μαχαίρι πέρασε από πολλά νεύρα και αρτηρίες και θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει πολύ γρήγορα είπε ο γιατρός Ζιλμπέρτο Αλμπουκέρκι.

Εκτός από το μαχαίρι στο κεφάλι ο Νούνιες έφερε άλλα τρία τραύματα-δύο στον θώρακα και ένα στον ώμο.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΤΑΞΙΤΖΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΤΑΞΙΤΖΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας γιορτής στην κοινότητα Άγκουα Μπράνκα που απέχει 100 χιλιόμετρα από την Τερεσίνα.

Ο Νούνιες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο που οδηγούσαν συγγενείς του και διατηρούσε σε όλο το διάστημα τις αισθήσεις του.

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία για άλλες 2-3 ημέρες γιατί μία από τις μαχαιριές που δέχτηκε, τον τραυμάτισε στον πνεύμονα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε το σχόλιό σας