Ο βρετανός Troy Garrod δε φαντάστηκε ποτέ ότι θα χάσει τη δουλειά του επειδή έκανε ένα like στο Facebook!

Η φωτογραφία που του στοίχησε τη δουλειά του έδειχνε ένα φούτερ με πέντε λύκους τυπωμένους στην πλάτη στις αποθήκες τις εταιρείας. Η φωτογραφία είχε πάνω από 70 likes οπότε ο νεαρός δεν θεώρησε κακό να κάνει και εκείνος ένα like στην ομολογουμένως παράξενη φωτογραφία η οποία όμως συνοδευόταν από το σχόλιο «Θεέ μου, πεθαίνω από τα γέλια. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχει σελίδα υποστήριξης αυτών των φούτερ με τους λύκους χαχαχαχα».

Μερικές μέρες αργότερα έλαβε γραπτώς την απόλυσή του και δεν πίστευε στα μάτια του. Η εταιρεία ανέφερε ότι ο λόγος της απόλυσης ήταν ότι το like κοροϊδεύει τον ιδιοκτήτη του φούτερ και αυτό είναι πολύ αγενές εφόσον πρόκειται για συνάδελφο. Ο ίδιος ο Troy βέβαια δήλωσε ότι δεν ξέρει καν σε ποιον ανήκει το φούτερ και έκανε like όπως έκαναν και άλλα 70 άτομα.

«Δεν ήξερα τι σημαίνει η φωτογραφία αλλά όλοι όσοι δούλευαν εκεί έκαναν like οπότε έκανα και εγώ νομίζοντας ότι είναι κάποιου είδους πείραγμα, ένα αστείο. Όταν έλαβα το μήνυμα ότι απολύομαι σοκαρίστηκα. Πληγώθηκα πολύ και νευρίασα και όλοι οι συνάδελφοί μου θεωρούν ότι είναι γελοίο αυτό που συνέβη».

«Θέλω να προειδοποιήσω τον κόσμο να προσέχει πολύ το Facebook και να μην γίνεται φίλος στα κοινωνικά δίκτυα με συναδέλφους» είπε ο ίδιος.

Η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό καθώς όπως ανέφερε πρόκειται για προσωπικό θέμα.

001

002-735x459

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε το σχόλιό σας