,

Απίστευτο! Δείτε για ποιό λόγο πέταξε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι του αρραβωνιαστικού της!


Η Ίνγκα Νταφταρτιέν, κατηγορείται για επίθεση εναντίον του αρραβωνιαστικού της αφού είδε σε φωτογραφία που δείχνει το δαχτυλίδι των αρραβώνων που της είχε δοθεί στο δάχτυλο της πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 43χρονη άρπαξε ένα μεταλλικό αντικείμενο που ήταν πάνω στο κρεβάτι τους και το έριξε στο κεφάλι του μελλοντικού της συζύγου, Μπενγκτ Νάικουιστ, τραυματίζοντάς τον.

Ο Μπενγκτ βρισκόταν στο κρεβάτι στο σπίτι τους στην παραλία Βέρο, ενώ η Ίνγκα ήταν στον κάτω όροφο, όπου παρακολουθούσε τηλεόραση και έπινε κρασί. Η 43χρονη νευρίασε, όταν κοιτώντας παλιές φωτογραφίες του αρραβωνιαστικού της, παρατήρησε μία με την πρώην σύντροφό του.

Η φωτογραφία έδειχνε την πρώην σύντροφο του Μπενγκτ να φοράει το ίδιο δαχτυλίδι αρραβώνων με εκείνο που είχε προσφέρει στην Ίνγκα.

Ο Μπενγκτ είπε στους αστυνομικούς ότι η 43χρονη θύμωσε όταν ανέβηκε στον πάνω όροφο και άρχισε να φωνάζει. Αρνήθηκε ότι ήταν το ίδιο δαχτυλίδι, αλλά εκείνη πήρε ένα μεταλλικό αντικείμενο από το κρεβάτι και του το πέταξε στο κεφάλι. Το αντικείμενο τον χτύπησε στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.


Επιπλέον, ο Μπενγκτ είπε ότι η Ίνγκα έγινε έξω φρενών όταν εκείνος πήγε να καλέσει την αστυνομία, και τον κυνήγησε προσπαθώντας να τον γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο.

Η αστυνομία επεσήμανε ότι ο Μπενγκτ είχε μια «μικρή μελανιά» στο πρόσωπο και μικροτραυματισμούς στα χέρια του από την προσπάθεια να αμυνθεί κατά την διάρκεια της επίθεσης.Καλάθι αξίας ΜΟΝΟ 25.000 δολαρίων!

Με αυτήν τη χορογραφία ήταν πολύ δύσκολο να χάσουν την πρώτη θέση!