,

Άντρας με κινητικά προβλήματα, αποκλείεται από το facebook επειδή θεώρησαν πως έδωσε ψεύτικο όνομα…!


Αυτός ο άντρας πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα που τον άφησε παράλυτο και αναγκασμένο να ζει μέσα στο σπίτι του! Σε μια προσπάθεια να έρθει σε επαφή με τον κοινωνικό περίγυρο και σε επαφή με  τους συγγενείς του καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κινητό, επιχείρησε να φτιάξει λογαριασμό στο φατσοβιβλίο (facebook), όμως θεώρησαν πως το όνομα του είναι ψεύτικο και τον απέκλεισαν.

Το όνομα του άντρα είναι DJ, και μάλιστα όταν το facebook του ζήτησε να δώσει το πραγματικό του όνομα, τους έστειλε το δίπλωμα του προκειμένου να αποδείξει ποιος είναι. Και του απάντησαν πως το facebook προορίζεται για προσωπική χρήση και όχι επαγγελματική και πως αν θέλει μπορεί να δημιουργήσει μια Facebook Page.

Ο DJ λέει πως αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα του το 2008 μέσω δικαστικής πράξης για να προστατέψει τον εαυτό του και πως αυτό είναι το πραγματικό του όνομα. Λέει επίσης πως γι’ αυτόν είναι πολύ δύσκολη η χρήση του κινητού ενώ το facebook ήταν πολύ βοηθητικό. Ζει μόνος του και μετά τον αποκλεισμό, δεν μπορούσε καν να επικοινωνήσει με την οικογένεια του.


Βλέπουμε πολλά και περίεργα πράγματα, μεταξύ αυτών και πολλά ψεύτικα προφίλ, και τους πείραξε το όνομα ενός απομονωμένου ανθρώπου με κινητικά προβλήματα;

8090UNILAD imageoptim SWNS FACEBOOK DJ 05 640x426 Disabled Man Banned From Facebook Because They Dont Believe His Name Is Real

39840UNILAD imageoptim SWNS FACEBOOK DJ 06 Disabled Man Banned From Facebook Because They Dont Believe His Name Is Real

 

 Απίστευτο! Ξένη γυναίκα τραγουδάει ελληνικά στα Got Talent’s και εντυπωσιάζει τους πάντες!

Άνθρωποι που πανηγύρισαν τη λάθος στιγμή – Δεν περίμεναν να δουν τι θα γίνει στο τέλος