,

Ανοίχτηκε για πρώτη φορά μετά από αιώνες ο τάφος του Ιησού Χριστού!


Η Ιερουσαλήμ έχει γίνει το θέμα των ημερών καθώς ανοίχτηκε -μετά από πολλούς αιώνες- η κρύπτη που θεωρείται πως «φιλοξένησε» το σώμα του Ιησού Χριστού! Το σημείο αυτό πιστεύουν πως πρόκειται γι’ αυτό που θάφτηκε ο Ιησούς μετά τη σταύρωση, πριν την ανάσταση!

Ένα μεγάλο ιερό χτίστηκε γύρω από το σημείο. Χρειάστηκαν περίπου 60 ώρες ώστε να κατορθώσει η ομάδα να συλλέξει δείγματα και φωτογραφίες προτού σφραγίσουν πάλι την κατασκευή! Ελάχιστοι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων των ιερών, μοναχών, επιστημόνων και εργατών έχουν το προνόμιο να εξετάσουν τον τάφο πριν αυτός σφραγιστεί πάλι!

Δυστυχώς το νερό της βροχής έχει προκαλέσει αρκετές καταστροφές! Οι ράβδοι σιδήρου έχουν διαβρωθεί και θα αντικατασταθούν από τιτάνιο. Αρχικά δεν ήταν στα σχέδια να ανοιχτεί η κρύπτη εντούτοις λόγω της διαρροής νερού αποφασίστηκε πως ήταν αναγκαίο.

Η ομάδα δήλωσε: «Αισθανόμασταν μεγάλη πίεση! Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί! Δεν είναι μόνο ένας τάφος που πρέπει να ανοίξουμε αλλά ο τάφος του Ιησού Χριστού-σύμβολο όλου του Χριστιανισμού»! 


88837f53377e4561fdcda52ff9385c0ef9e6b86a0cbfbecf6128f9f5a2f52585

Να σημειωθεί πως το ιερό έχει γίνει σημείο συγκέντρωσης πολλών θρησκειών. Καθημερινά φιλοξενεί 5.000 άτομα!

 Πήγαν να κάνουν ένα καλό και… τους έπιασαν «στα πράσα»

Ο πιο εκνευριστικός φαρσέρ όλων των εποχών!