Μία απίστευτα συγκινητική ιστορία έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ της Βρετανίας. Ο Λάουρα και ο Στίβεν Μάνκς αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες του γάμου τους όταν κάποια στιγμή ο Στίβεν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Το ζευγάρι, όπως μεταδίδει η Mirror είχαν σχεδιάσει ένα τριετές πλάνο για να παντρευτούν. Για το λόγο αυτό έκαναν αποταμιεύσεις προκειμένου να πάρουν ένα σπίτι αλλά και να παντρευτούν. Μέχρι που τα σχέδια άλλαξαν όταν ο Στίβεν έμαθε ότι έχει καρκίνο. Αρχικά ξεκίνησε χημειοθεραπείες, γρήγορα όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του βρισκόταν σε τελικό στάδιο.

Τότε το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Με τη μόνη διαφορά ότι ο γάμος χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από αγνώστους, οι οποίοι όταν έμαθαν την συγκινητική ιστορία έσπευσαν να βοηθήσουν. Το νυφικό, η τούρτα, τα λουλούδια όλα αγοράστηκαν με τις δωρεές ανθρώπων αγνώστων στο ζευγάρι που συγκινήθηκαν όταν έμαθαν την ιστορία τους.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2013 και έχει και ένα κοριτσάκι τριών χρονών. Όπως ανέφεραν για καιρό αποταμίευαν και οι δύο με αποτέλεσμα ειδικά ο Στίβεν να δουλεύει πολύ και να μην περνά πολύ χρόνο μαζί τους.