,

Η αγάπη και η αγκαλιά του ζευγαριού που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους!


Τι είναι η αγάπη; Έχει χρώμα, ηλικία και όριο; Πόσο διαρκεί; Όλα αυτά τα ερωτήματα φαίνεται πως απαντώνται μέσα από την ιερότητα της εικόνας αυτού του ερωτευμένου ζευγαριού που κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τον όρο για χιλιάδες ανθρώπους. Τις τελευταίες μέρες, το πρότζεκτ της φωτογράφου Jade Beall βρίσκεται παντού στο ίντερνετ και γίνεται share από άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και εθνικότητας.

Αυτό το πανέμορφο ηλικιωμένο ζευγάρι και η αγκαλιά τους έχουν καταφέρει με αφτιασίδωτο και εξαγνιστικό τρόπο να προσδιορίσουν το πιο δυνατό συναίσθημα του ανθρώπου μέσα από το αγγιγμά τους και το βλέμμα τους.

Ο 75χρονος Gerry και η 70χρονη Darwin, είναι μαζί κι ερωτευμένοι τα τελευταία 20 χρόνια και θα είναι για καιρό ακόμη, καθώς όπως φαίνεται η αγάπη με τον καιρό γίνεται ολοένα και πιο δυνατή.

Τις φωτογραφίες τράβηξε η Jade Beall, φωτογράφος από την Αριζόνα. «Αρνούμαι να δεχθώ το ευρέως διαδεδομένο (κυρίως στη Δύση) ανθρώπινο σύστημα αξιών όσον αφορά στο τι είναι όμορφο» σχολίασε η ίδια στο Instagram.»Γιατί δεχόμαστε να πιστεύουμε πως ένα πράγμα πρέπει να είναι πιο όμορφο από ένα άλλο; Γιατί δεν μπορούμε να αποδεχθούμε τους εκατομμύρια εκατομμυρίων ορισμούς της ομορφιάς;» συνέχισε.

Ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία Gerry έγραψε ένα όμορφο γράμμα, μετά το διαδικτυακό παραλήρημα με αφορμή τις φωτογραφίες τους. «Θέλαμε να δείξουμε πως οι ρυτίδες και το γήρας, τα κρεμασμένα σημεία του σώματος ΔΕΝ είναι εμπόδια στην αγάπη εκτός κι αν τα αφήσεις να γίνουν» εξήγησε. «Όπως με το ωραίο κρασί ή το καλό τυρί, είμαστε πολύ πιο ολοκληρωμένοι και οι εαυτοί μας και πολύ ερωτευμένοι τώρα στα 70 μας από ότι όταν ήμασταν στα 30 και στα 40 μας».


 

1027686_0cb2f8f4c0d12a7e8f0535fd97319278

 

1027685_elderly-couple-love-portrait-jade-beall-15

 

1027684_gerry-et-darwinΤον έσπασε στο ξύλο επειδή τον είδε να καπνίζει κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού!

Το παράξενο κτίριο στην Κίνα που θυμίζει λίγο… τουαλέτα!