,

Αυτός ο άντρας βγάζει 8.000 δολάρια την εβδομάδα κάνοντας τη «βεντούζα»!


Ο 47χρονος Jamie Keeton λέει ότι βγάζει μέχρι και 8.000 δολάρια την εβδομάδα λόγω μιας περίεργης πάθησης που έχει στο δέρμα του. Διάφορα αντικείμενα να «κολλάνε» στο κεφάλι του!

«Ο γιατρός μου, μου εξήγησε ότι οι πόροι του δέρματος μου λειτουργούν σαν βεντούζες, έτσι ώστε τα πράγματα να κολλάνε πάνω σε μένα», είπε ο ίδιος.

«Η θερμότητα του σώματός μου είναι επίσης υψηλότερη από το κανονικό, γεγονός που καθιστά ισχυρότερη την αναρρόφηση», προσθέτει Ο Keeton κέρδισε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεταφορά των περισσότερων δοχείων στο κεφάλι του.

Ο ίδιος κράτησε 8 δοχεία στο κεφάλι του για συνολικά 10 δευτερόλεπτα και έκανε το ρεκόρ. Ο 47χρονος είπε ότι ανακάλυψε ότι είναι διαφορετικός σε ηλικία μόλις 7 ετών, όταν τα παιχνίδια κολλούσαν επάνω του.

Όταν μεγάλωσε και συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να βγάλει χρήματα από αυτό και σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τη γνώμη άλλων ανθρώπων, όπως εξομολογείται.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 47χρονου μπορεί να βγάλει μέχρι και 1.500 δολάρια μόνο και επειδή κολλάει τα δοχεία στο κεφάλι του. Διάφορες μάρκες ποτών και αναψυκτικών τον πληρώνουν για να «βεντουζάρει» τα προϊόντα τους στο κεφάλι του!Γυναίκες VS ανδρών! Η μάχη των φύλων στις τάσεις της μοδας!

Ξύπνησε το πρωί και με αυτό που είδε στην πισίνα του έπαθε ΣΟΚ!