,

Αυτός ο άνδρας ξάπλωσε τσίτσιδος στο δρόμο για να πάρει αποζημίωση!


Η έξυπνη ιδέα ενός άνδρα στην Κίνα να πάρει αποζημίωση ξαπλώνοντας γυμνός μπροστά από τις ρόδες μιας Mercedes-Benz όχι μόνο τον έκανε «διάσημο» αλλά αντιμετωπίζει και πιθανότητα φυλάκισης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ο αγνώστου ταυτότητας 31χρονος άνδρας από το Henan της Κίνας σταμάτησε την κυκλοφορία όταν εθεάθη να βρίσκεται κάτω από ένα αυτοκίνητο στους δρόμους της Wenling County στην επαρχία Zhejiang. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι αναφέρουν ότι είδαν τον άνδρα να κατεβαίνει από το ποδήλατό του και να βγάζει τα ρούχα του πριν ξαπλώσει μπροστά στο αυτοκίνητο το οποίο πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα.

Αρχικά όλοι σκέφτηκαν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο ψυχικά ασθενή αλλά τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι απόλυτα υγιής και όλο αυτό είναι μέρος μιας απάτης στην Κίνα όπου κάποιοι επιτήδειοι προσποιούνται ότι έχουν πέσει θύμα μικρού τροχαίου και έχουν τραυματιστεί για να εισπράξουν αποζημίωση ή να κερδίσουν ένα επιτόπου οικονομικό αντάλλαγμα από τον άτυχο οδηγό στου οποίου τις ρόδες θα βρεθούν.


gasuda2

gasuda3Το πιο συγκινητικό βίντεο της ημέρας – Αυτός ο σκύλος αποδεικνύει την αγάπη στο αφέντικό του με τον πιο όμορφο τρόπο

Σοκαριστικό βίντεο – Λεοπάρδαλη επιτίθεται σε άντρες που προσπαθούν να την πιάσουν