,

Αυτή η μικρούλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει! Ένα χρόνο μετά αποκαλύφτηκε η φρικιαστική αλήθεια…


Όταν η Micaela ήταν 16, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Ολόκληρη η οικογένειά της είχε ανησυχήσει και αναρωτιόταν τι την είχε οδηγήσει ως εκεί.

Η αλήθεια αποκαλύφτηκε ένα χρόνο μετά, όταν οι καθηγητές της πρόσεξαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι της.

Η Micaela είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Εκείνη είχε ένα αρκουδάκι και ο πατέρας της της έλεγε πως ένας γορίλλας που είχε ήταν ο εpαστής του και ήθελε να της δείξει πώς μπορούν να παίζουν μεταξύ τους. Το όνομα του γορίλα ήταν “Chicho. “Ήμουν μικρή, αλλά τα θυμάμαι,» λέει η Micaela.

Για περισσότερα από 12 χρόνια, υπέφερε μόνη της και ντρεπόταν πολύ για να μιλήσει σε κάποιον.

Έδειχνε συνεχώς σημάδια στη ζωή της, αλλά φαίνεται πως κανείς δεν τα πρόσεξε, ούτε προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Ένα από αυτά ήταν η συνήθειά της να κόβει το δέρμα της. Συχνά, κοβόταν με λεπίδες από ξυράφια, αιμορραγούσε και άφηνε σημάδια. «Ούρλιαζα “σε μισώ” καθώς έκοβα τον εαυτό μου. Ναι μπαμπά, μου κατέστρεψες τη ζωή και επειδή δεν μπορούσα να σου κάνω κακό, έκανα κακό στον εαυτό μου,» εξηγεί το κoρίτσι.

Όταν η μητέρα της τι συνέβαινε στο σπίτι, χώρισε με τον άντρα της και ξεκίνησαν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος είναι ακόμα ελεύθερος και προσπαθεί να διαψεύσει τις κατηγορίες της κόρης του.

“Καμιά φορά σκέφτομαι πόσο αλλιώς θα ήταν τα πράγματα εάν με είχαν πιστέψει όταν ήμουν 4. Αλλά ποιος να πιστέψει ένα 4χρονο πιτσιρίκι;”


mik1

mikk2Εντυπωσιακές γυναίκες sufers εξηγούν γιατί οι άντρες λατρεύουν τους πισινούλιδες τους!

Απίθανο κόλπο! Δείτε πώς θα φτιάξετε το χαλασμένο σας φερμουάρ σε 1 μόλις λεπτό!