,

Αυτοί είναι οι πιο γελοίοι λόγοι χωρισμού! Θα κλάψετε από τα γέλια!


Κάποια ζευγάρια χωρίζουν λόγω της απόστασης. Άλλοι γιατί δε θέλουν τα ίδια πράγματα. Ορισμένοι χωρίζουν απλώς και μόνο επειδή δε θέλουν άλλο!

Άλλοι πάλι χωρίζουν για τους πιο τρελούς και απίθανους λόγους, που δεν θα σας περνούσαν ποτέ από το μυαλό.

«Ανακάλυψα πως φορούσε γυαλιά χωρίς ιατρική συνταγή»

«Τη χώρισα γιατί οι φίλοι μου μου έλεγαν πως ήταν άσχημη»

Ένας άνδρας εξομολογήθηκε πως χώρισε τη σύντροφό του επειδή αποφάσισε να… μικρύνει το στήθος της ενώ ένας άλλος εξήγησε πως χώρισε γιατί τον ενοχλούσαν τα χέρια της.

«Έτρωγε τον αρακά έναν- έναν»

«Δεν μου άρεσε που έβαζε hashtags σε όλες τις φωτογραφίες του στο Instagram»

«Δεν πετούσε εκείνο το σουτιέν που η μία του μπανέλα είχε σκίσει το ύφασμα και πεταγόταν έξω»

Σε άλλους λόγους χωρισμού συγκαταλέγονται και αιτιολογίες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πιο κατανοητές: ένας άνδρας έγραψε πως δεν άντεχε που το σπίτι της φίλης του μύριζε «σαν οδοντιατρείο» κι ένας άλλος πως η σύντροφός του δεν έπλενε ποτέ τα δόντια της.


Όταν είχαμε μπριζόλα με λαχανικά και ψητή πατάτα για φαγητό έτρωγε πρώτα όλα τα λαχανικά πριν δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο. Μετά έτρωγε όλη την πατάτα και τελευταία την μπριζόλα. Για κάποιο λόγο αυτό με τρέλαινε, έπρεπε να προχωρήσω», δηλώνει κάποιος άλλος.

Μια γυναίκα γράφει πως ο σύντροφός της καυχιόταν για το πόσα κιλά σήκωνε στο γυμναστήριο αλλά δεν μπορούσε να σηκώσει την ίδια, παρότι ήταν μόλις 40 κιλά.

Τελευταίος και καλύτερος: «Ήταν λίγες μέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ήθελα να ψάχνω να της πάρω δώρο»Θεαματική «έκρηξη» από δεκάδες φιάλες κρασιού που σπάνε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου!

Ανέκδοτο: Το γρήγορο αφεντικό!