,

Αυτή είναι η 7χρονη που δε νιώθει καθόλου πόνο!


Το 7χρονο κοριτσάκι των φωτογραφιών δε νυστάζει και δεν πεινάει ποτέ, ενώ ταυτόχρονα δε νιώθει πόνο!

Η Olivia Farnsworth είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που παρουσιάζει και τα τρία συμπτώματα της σπάνιας διαταραχής χρωμοσωμάτων.

Άναυδοι οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως χρωμόσωμικη διαταραχή 6 – διαγραφή, αλλά αυτός ο μοναδικός συνδυασμός των «υπερ-ανθρώπινων» ικανοτήτων δεν έχει ποτέ καταγραφεί μέχρι σήμερα σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν πεινάει και μπορεί να μείνει μέχρι και 3 ημέρες και νύχτες χωρίς ύπνο. Κάποτε μάλιστα χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν αισθάνθηκε κανέναν απολύτως πόνο.

«Οι γιατροί την έχουν αποκαλέσει «το βιονικό κορίτσι» – είναι σαν να έχει γίνει από χάλυβα. Δεν έχει καμία αίσθηση του κινδύνου. Σύρθηκε σε απόσταση περίπου 10 αυτοκινήτων κάτω στο δρόμο αλλά δεν αισθάνθηκε κανένα πόνο. Ήταν φρικτό. Είναι νομίζω κάτι που δεν θα ξεπεράσω ποτέ. Ούρλιαζα όπως και όλα τα άλλα μου παιδιά όταν το είδαν αλλά η Olivia είχε το ύφος «Τι συμβαίνει;» Αμέσως σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει πίσω σε μένα. Οι γιατροί έκαναν αξονικές και ακτινογραφίες για να δουν πού χτύπησε αλλά δεν βρήκαν τίποτα, είχε απλά εκδορές. Ακόμη μια φορά στο νηπιαγωγείο είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο σοβαρά αλλά ούτε καν έκλαψε», λέει η μητέρα της.

Η μητέρα της επίσης αναφέρει ότι προσπαθεί να την κάνει να μην νιώθει διαφορετική. Έχει πλέον συνηθίσει να τρώει επειδή όλοι οι άλλοι στην οικογένεια τρώνε αλλά θα μπορούσε να αντέξει και χωρίς φαγητό καθώς δεν πεινάει, ενώ παράλληλα λαμβάνει ειδική φαρμακευτική αγωγή για να κοιμάται 6 ώρες τη νύχτα αφού δεν νυστάζει.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της είναι εξαιρετικά σπάνια παγκοσμίως και την παρακολουθούν στενά.


pariss02

pariss03

pariss04

pariss06Πώς βγήκε η φράση «Με το νι και με το σίγμα»

Ο αξιοθαύμαστος δάσκαλος crossfit που έχασε τα πόδια του σε πολύ μικρή ηλικία!