Η Ροζα Σοτέλο, νεαρή μητέρα από την Τιχουάνα του Μεξικού τις τελευατίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, αφού στον λογαριασμό της στο Facebook, εμφανίσθηκε η εικόνα του μωρού της δεμένο στα χεράκια με χαρτοταινία.

Ο Ζεράρδο είναι ξαπλωμένος, φοράει μόνο μια κοντομάνικη μπλούζα, η οποία έχει σηκωθεί ψηλά, κλαίει και έχει φέρει τα χεράκια του στο στήθος του. Τα χεράκια του είναι δεμένα σφιχτά με μια γκρίζα μονωτική ταινία. Ακόμη και μεγάλο άνδρα να δέσεις σφιχτά με μονωτική ταινία θα δυσκολευτεί να λυθεί.

Αμέσως μόλις ανέβηκε η φωτογραφία αυτή στον λογαριασμό της Σοτέλο, φίλοι και γνωστοί άρχισαν να σχολιάζουν, και να επιτίθενται στη μητέρα. Μάλιστα η φωτογραφία έγινε κοινοποίηση και την είδαν όλο και περισσότεροι χρήστες.

Η υπηρεσία της αστυνομίας για σεξουαλικά αδικήματα, ερευνά το θέμα και μάλιστα θα περάσει από ειδικούς ψυχολόγους τόσο τη Σοτέλο, όσο και τον άνδρα της Αλφρέδο, Αλεξάνδρο Ράμος Καστανέτα.

Οι αστυνομικοί πολύ φοβούνται ότι η φωτογραφία δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι μάνας και γιου και εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμη και της σεξουαλικής κακοποίησης.

mex2

mex1

Ακολουθήστε μας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

loading...