Η Felicia Czochanski βαρέθηκε να την κοιτάνε συνέχεια άντρες! Δεν είναι εύκολο για μία 20χρονη να είναι όμορφη ειδικά τώρα που προκάλεσε θύελλα στο internet με τις δηλώσεις της. «Τα ξανθά μου τα μαλλιά, τα μεγάλα καστανά μου μάτια, οι διαστάσεις του στήθους μου που είναι 34D, οι αισθησιακές μου καμπύλες, τα προκαλούν όλα αυτά!» Τώρα αλήθεια;;;;

Της Felicia της αρέσει να φοράει τακούνια με φορέματα ή φούστες αλλά επειδή η ομορφιά της την «κρατάει πίσω» άρχισε να υιοθετεί ένα πιο ατημέλητο στυλ γιατί θέλει να εκτιμηθεί και για κάτι άλλο πέρα από την ομορφιά της.

Εξηγεί πως όταν την κοιτάει ο κόσμος σκέφτεται ότι φταίει ο τρόπος που ντύνεται, είτε είναι κοντή η μπλούζα ή κοντή η φούστα αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι όμορφη και η κοινωνία την έχει κάνει να το αντιληφθεί αυτό.

Η Felicia ισχυρίζεται ότι δεν είναι ματαιόδοξη αλλά αναφέρει: » Φανταστείτε πως είναι να στρέφονται όλα τα βλέμματα πάνω σου όταν πας εκεί που έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι.»

Πολλοί έχουν σχολιάσει αρνητικά αυτά που λέει αλλά ένας αναγνώστης της συγκεκριμένα ανέφερε: » Ως επαγγελματίας blogger θα έπρεπε να ξέρει πως δεν πρέπει να αυτοπροβάλλεται σαν μία ψωνάρα.» Αυτό πρέπει να πόνεσε! Αν και λίγα της είπε…

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας