Συνήθως όταν τραβάμε μία φωτογραφία το κάνουμε για να αποθανατίσουμε τις ωραίες στιγμές μας. Δυστυχώς όμως αυτές οι selfies προκάλεσαν τον θάνατο αυτών των ανθρώπων.

θ

Η 17χρονη Ρωσίδα Xenia Ignatyeva θέλοντας να εντυπωσιάσει τους φίλους της ανέβηκε σε μία γέφυρα περίπου 9 μέτρων, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος.

θθ

Στις 9 Δεκεμβρίου 2012, o Μεξικανή Pop Star Jenni Rivera, βρήκε τραγικό θάνατο μετά την selfie που τράβηξε στο ιδιωτικό της jet, το οποίο συνετρίβει.

θθθ

Στις 26 Απριλίου 2014, η 32χρονη Courtney Sanford, πόσταρε μία selfie στο Facebook την ώρα που άκουγε στο αυτοκίνητό της το τραγούδι Happy του Pharell Whiliams. Δυστυχώς είχε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

θθθθ

Αυτή η selfie τραβήχτηκε από τον διάσημο Πουερτορικανό μουσικό, Jadiel, την οποία ανέβασε στο instagram, λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα που είχε με την μηχανή του στην Νέα Υόρκη, τον Μάιο του 2014.

θθθθθ

Ο Gary Slok και η μητέρα του τράβηξαν αυτή την selfie  λίγα λεπτά πριν απογειωθούν με το αεροπλάνο Malysian Airlines MH17, από το Amsterdam, το οποίο καταρρίφθηκε κοντά στην Ουκρανία τον Ιούλιο του 2014.

θθθθθθ

Ο 21χρονος Oscar Otero Aguilar από το Μεξικό, έχασε την ζωή του όταν προσπάθησε να τραβήξει μία selfie με το όπλο του για να την αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τον Ιούλιο του 2014.

θθθθθθθ

Η 13χρονη Karen Hernandez, ήθελε να τραβήξει μία selfie στις όχθες του ποταμού El Tunal στην περιοχή Durango, στο Μεξικό. Δυστυχώς έπεσε μέσα στο ποτάμι και πνίγηκε.

θθθθθθθθ

Τον Μάρτιο του 2014 στην περιοχή Jaen στην Ισπανία, ένας 21χρονος άντρας πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν ανέβηκε στην κορυφή ενός τρόλεϊ για να τραβήξει μία selfie.

θθθθθθθθθθ

Αυτές οι δύο γυναίκες από το Ιράν θέλανε να βγάλουμε μία selfie  μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που οδηγούσανε ενώ παράλληλα κάνανε karaoke. Είχαν παθιαστεί τόσο που δεν είδαν ότι ερχόταν ένα άλλο αυτοκίνητο κατά πάνω τους και συγκρούστηκαν μαζί του.

θθθθθθθθθθθ

Ακολουθήστε μας!

Αφήστε το σχόλιό σας