,

2 πιτσιρίκες βγάζουν φωτογραφία στην DisneyLand. Όταν προσέξτε τα χέρια της Μίνι, θα εκπλαγείτε!


Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε, δείχνει την ιστορία της μικρούλα Shaylee Mansfield. Η ίδια αλλά και οι γονείς της είναι κωφοί. Οι γονείς της είχαν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, καθώς μεγάλωναν, σε σχέση με της κόρης τους. Όταν ήταν παιδιά, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Η μητέρα της δεν περίμενε ποτέ κάποιος να μάθει νοηματική γλώσσα ή πως να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, η Shaylee πάει σε ένα σχολείο, όπου όλοι γνωρίζουν την νοηματική και την καταλαβαίνουν πάντα.

Εκτός σχολείου όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το μέσο άτομο δεν γνωρίζει την νοηματική γλώσσα, και έτσι η Shaylee συχνά νιώθει στο περιθώριο. Ώσπου μια μέρα, οι γονείς την πήγαν στο θεματικό πάρκο της Disney. Η ίδια και η αδερφή της ποζάρουν με την Μίνυ Μάους.

Όταν τελειώνουν με την φωτογράφηση, η Μίνυ τους αφήνει άφωνους. Μαθαίνει νοηματική γλώσσα για να επικοινωνεί με πλασματάκια, ακριβώς όπως η Shaylee. Ενώ φαίνεται μια απλή κίνηση, σημαίνει τα πάντα να νιώθει ότι την λαμβάνουν υπόψιν. Φανταστείτε να είστε στην ηλικία της και ποτέ να μην σας έχει ακούσει ή δει κανείς. Τότε ξαφνικά συμβαίνει το απροσδόκητο, κάποιος σας βλέπει και σας ακούει! Σίγουρα ο κόσμος φαίνεται πιο ελπιδοφόρος εκείνη τη μέρα!


ΠΗΓΗ: newsone.grΉθελε να μοιάζει στην Kim Kardashian και το μόνο που κατάφερε ήταν ΑΥΤΟ!

Πήρε μετάλλιο και από τη χαρά του έκανε και μια πρόταση γάμου!