,

18χρονη με σχιζοφρένεια ζωγραφίζει τις παραισθήσεις της! Tο ανατριχιαστικό αποτέλεσμα θα σας σοκάρει!


Δυστυχώς τα άτομα με σχιζοφρένεια δεν έχουν μόνο να αντιμετωπίσουν δυσκολίες που οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν αλλά αντιμετωπίζουν και το στιγματισμό τους από την κοινωνία καθώς οι περισσότεροι αγνοούν την πραγματική φύση της σχιζοφρένιας.

Η Kate διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια στα 17 της, όταν οι γονείς της άρχισαν να ανησυχούν για την πνευματική της κατάσταση που όλο και χειροτέρευε, ενώ για χρόνια δεχόταν διάφορες ταμπέλες για την κατάσταση της.

Η ζωγραφική ήταν αυτό που την βοήθα να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της και τις παραισθήσεις!

«Δυστυχώς, όταν λέω στους ανθρώπους τι αντιμετωπίζω, νιώθω ότι είναι το μόνο που βλέπουν σε εμένα.»

2

«Στις ψευδαισθήσεις μου ακούω φωνές, ηχητικά εφέ, τυχαίους θορύβους και συχνά βλέπω έντομα, πρόσωπα και μάτια από το πουθενά.»

3

«Έχω παραισθήσεις πολύ συχνά. Η κατάθλιψή μου με κάνει να νιώθω άχρηστη σαν τα έντομα που ζωγραφίζω.»

4

«Αυτό το έντομο σέρνεται στο ταβάνι μου και κάνει θόρυβο. Το βλέπω και κάτω από αντικείμενα.»

5

«Αυτή είναι η αυτοπροσωπογραφία μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και τα μάτια μου έκαναν αυτό το πράγμα. Το ζωγράφισα.»

6

«Έχω πολύ έντονα συναισθήματα και ακούω φωνές που μου λένε να ρίχνω πράγματα στη φωτιά.»

7

«Εδώ είναι ένα παράδειγμα, από τα μάτια που βλέπω. Βρίσκονται παντού, στον τοίχο και το πάτωμα. Στρέφονται και κινούνται.»


8

«Αυτό το πουλάκι, μου τραγουδά.»

9

«Η αυτοεκτίμηση μου είναι στο χαμηλότερο επίπεδο και αισθάνομαι ασήμαντη. Πάντοτε εύχομαι να μπορούσα να αποκτήσω ένα πιο όμορφο πρόσωπο.»

10

«Τα μάτια που βλέπω, πολλές φορές έχουν διάφορα χρώματα και κύκλους.»

11

«Η οργάνωση, η επικοινωνία, η παράνοια, η κατάθλιψη, το άγχος και η διαχείριση των συναισθημάτων μου είναι οι μεγαλύτερες μάχες που δίνω.»

12

«Αυτό που ζω, δεν είναι εύκολο και μπορεί να γίνει πολύ εξουθενωτικό, αλλά δεν μένω έξω στους δρόμους να ουρλιάζω. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι σοβαρά – υπάρχουν. Ωστόσο, υπάρχουν και άνθρωποι όπως εγώ, που μένουν μόνοι τους στο σπίτι και κλείνονται στο δωμάτιό τους. Πρόκειται για ένα φάσμα συμπτωμάτων με διαφορετικά επίπεδα σοβαρότητας. Η εμπειρία κάθε ατόμου είναι μοναδική.»Θυμάστε την όμορφη Νικολέτα από το Big Brother; Δείτε πως είναι σήμερα!

Αυτά είναι τα 15 πιο περίεργα ξενοδοχεία όλου του κόσμου! Το 2ο βρίσκεται στην Ελλάδα!