,

Η 17χρονη που έψαχνε ο J. Bieber στο Instagram τώρα έχει γίνει μοντέλο…


Κάπου στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, ο Justin Bieber δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας άγνωστης κοπέλας στο λογαριασμό του στο Twitter με τη λεζάντα «Omg who is this!!». Οι beliebers αμέσως ξεκίνησαν «ανθρωποκυνηγητό»στα social media για να την εντοπίσουν για χάρη του και, φυσικά, τα κατάφεραν.

Η 17χρονη Cindy Kimberly από την Ολλανδία έγινε τότε το πρόσωπο της ημέρας και δύο μήνες μετά την διαδικτυακή φρενίτιδα γύρω από το όνομά της γίνει επίσης «πρόσωπο» στο Fashion Week της Μαδρίτης. Όπως λέει η ίδια στην Daily Mail, από τότε που έγινε γνωστή λόγω της ανάρτησης του Bieber, το τηλέφωνό της έχει πάρει φωτιά από τις προτάσεις που δέχεται για μόντελινγκ. Πρόσφατα της πρότειναν να συμμετάσχει σε ένα catwalk στο ισπανικό Fashion Week, στο οποίο και θα κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας. «Δέχομαι συνεχώς κλήσεις από ανθρώπους που μου προτείνουν διάφορα, αλλά είμαι προσηλωμένη στις σπουδές μου και στις συμφωνίες που έχω κάνει ήδη» λέει.

Capture

Η Cindy Kimberly ευχαριστεί για όλο αυτό που ζει και την επαγγελματική επιτυχία τον Justin Bieber. «Τόσο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ κι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ που σας ανακοινώνω πως θα κάνω το ντεμπούτο μου στην πασαρέλα σε μια ισπανική επίδειξη μόδας. Σε ευχαριστώ Justin για τον πρωτοφανές σχόλιο» έγραψε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Facebook.
Ανέκδοτο: Μεγάλη τύχη…

Οι Αμερικάνοι έχουν τρελαθεί: Κάνουν βουτιές μέσα στο χιόνι με το μαγιό!