Ο Άρκελ΄Γκρέιβς και η γυναίκα του Ντάνα, από την Βιρτζίνια προσπαθούσαν επί 17 συνεχόμενα χρόνια να γίνουν γονείς.. Είναι ένα ευτυχισμένο και πάνω από όλα αγαπημένο αντρόγυνο. Ο Άρκελ έχει μια καλή δουλειά και η Ντάνα το ίδιο και παρά το γεγονός ότι είναι χρόνια μαζί, συνεχίζουν να νιώθουν ερωτευμένοι.

Ενώ δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας το ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Και μπορεί να πέρασαν 17 χρόνια προσπαθειών ποτέ όμως δεν σταμάτησαν να προσπαθούν.

Πριν λίγες ημέρες ο Άρκελ επέστρεψε από τη δουλειά του. Άλλαξε ρούχα και πήγε στην κουζίνα για να ζεστάνει το φαγητό που του είχε ετοιμάσει η σύζυγος του. Εκείνη καθόταν στο τραπέζι της κουζίνας και τον περίμενε, ταυτόχρονα με το κινητό της τηλέφωνο τον κατέγραφε.

Ο Άρκελ δεν συνειδητοποιεί τι ακριβώς του λέει η σύζυγός του και συνεχίζει να κοιτάζει το φαγητό στον φούρνο. Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να ακούσει ότι θα γίνει μπαμπάς!

Την ρωτάει συνέχεια «είσαι έγκυος; είσαι έγκυος;» για να βεβαιωθεί ότι δεν του κάνει πλάκα. Στο τέλος ξεσπά σε λυγμούς!Αφήστε το σχόλιό σας