,

Το 2χρονο παιδάκι πέθαινε κάτω από ένα πουφ και κανείς δεν έδωσε σημασία…


Ανά διαστήματα ακούμε ιστορίες τρόμου για τους παιδικούς σταθμούς, όπου αθώα παιδιά κακοποιήθηκαν ή ακόμη και πέθαναν στα χέρια των δασκάλων τους.

Μια μαμά στη Γιούτα ποτέ δεν φανταζόταν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και στα παιδιά της, όπως και κάθε μαμά.

Όταν η μαμά 4 παιδιών, Danielle Sanchez άφησε τον 2 ετών γιο της στο Κέντρο Παιδιού West Jordan, όπως έκανε κάθε δεύτερη μέρα, ασχολήθηκε με την οργάνωση του πάρτι γενεθλίων του και δεν είχε ιδέα ότι ποτέ δεν θα γιόρταζε τα δεύτερα γενέθλιά του στις 17 Σεπτέμβρη. Ενώ ήταν στον παιδικό σταθμό, ο μικρός Leonardo σύρθηκε κάτω από ένα πουφ και παγιδεύτηκε όταν μια εργαζόμενη κάθισε πάνω του.

«Μας έφερνε πολλή αγάπη», είπε η Sanchez για τον Leonardo, ο οποίος τελικά πέθανε από ασφυξία κάτω από το πουφ καθώς η εργαζόμενη κάθισε και διάβασε μια ιστορία στην υπόλοιπη τάξη χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι οLeonardo όχι μόνο έλειπε, αλλά πέθαινε από κάτω της. «Με κάνει να αναρωτιέμαι, δεν τον ένιωσε, δεν τον άκουσε;» είπε ηSanchez. «Στο μυαλό μου: Το παιδί μου είναι στη φροντίδα σας, έπαθε ασφυξία κάτω από ένα πουφ, πώς ένα 2χρονο, ούτε καν 2 ακόμα, πώς μπορεί να κολλήσει κάτω από ένα πουφ; Κάτι συνέβη, δεν ξέρω τι» 


Η οικογένεια αναζητά νομική εκπροσώπηση, δεδομένου ότι πιστεύουν ότι το ατύχημα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αλλά σχεδιάζουν να κάνουν την κηδεία του την ημέρα των γενεθλίων του, και ζητούν από τους επισκέπτες να του φέρουν ένα δώρο γενεθλίων, το οποίο θα δωρίσουν σε ασθενείς στο νοσοκομείο παίδων.Η απόλυτη αλήθεια – Δείτε πως συμπεριφέρονται οι άντρες και πως οι γυναίκες σε μία σχέση!

«Τραγικός» τύπος σκηνοθέτησε πρόταση γάμου για να της ζητήσει… να χωρίσουν!