,

Πήγε στον οδοντίατρο για λεύκανση – Με αυτό που έπαθε σίγουρα το μετάνιωσε


Η Abbie Kilbride από τη Σκωτία ήθελε να κάνει μια λεύκανση δοντιών και σίγουρα δεν περίμενε να φύγει με τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Η 18χρονη έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού και έμεινε με πρησμένα χείλη με έντονο πόνο όταν πήρε την απόφαση να κάνει μια θεραπεία για πιο αστραφτερά δόντια. Μέσα σε 24 ώρες από τη λεύκανση, τα χείλη της πρήστηκαν και άρχισαν να καλύπτονται με φουσκάλες κίτρινου χρώματος και δεν μπορούσε να φάει ή να μιλήσει με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Η ζημιά ήταν τόσο σοβαρή, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, με το προσωπικό του νοσοκομείου να της λέει ότι δεν έχουν δει ποτέ κάτι παρόμοιο.

«Ήθελα να κάνω μια λεύκανση στα δόντια μου καθώς πρόσφατα έβγαλα τα σιδεράκια και είδα ότι πολύ φίλοι στο Facebook το έκαναν με μια γυναίκα που τη γνώριζα κι εγώ. Έτσι έκλεισα και εγώ ένα ραντεβού για να το κάνω», γράφει η 18χρονη.

«Έκανε το ραντεβού στο σπίτι και δεν σκέφτηκα κάτι γι’ αυτό, απλώς ότι μπορεί να το έκανε σαν δουλειά με μειωμένο ωράριο όποτε είχε ελεύθερο χρόνο. Κάθισα εκεί για περισσότερη από μία ώρα και κάθε 10 με 15 λεπτά έβαζε τζελ στα δόντια μου. Δεν μου έκανε ερωτήσεις για την ηλικία μου, αν είχα ξανακάνει λεύκανση και αν είχα κάποια αλλεργία. Όταν τελείωσα τα χείλη μου ήταν μουδιασμένα και όταν κοίταξα στον καθρέφτη ήταν πρησμένα και πάλευα να μιλήσω. Η γυναίκα μού είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι μόλις έβαζα κραγιόν δε θα φαινόταν τίποτα. Ξύπνησα το επόμενο πρωί και τα δύο μου χείλη είχαν κυριολεκτικά κολλήσει. Όλη η δεξιά πλευρά από τα χείλη μου ήταν τεράστια, σαν να ήμουν στο ρινγκ του μποξ», σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε πόσο σοκαρισμένη ήταν καθώς το μόνο που περίμενε ήταν ίσως μια αλλαγή στο χρώμα των δοντιών της.


dddΑν έχετε αγανακτήσει επειδή κανείς δεν διαβάζει το βιογραφικό σας, ο άντρας αυτός σας έχει μια πολύ πρωτότυπη λύση!

Ιάπωνας κυβερνήτης «μένει έγκυος» για να ευαισθητοποιήσει τους άντρες να βοηθούν στο σπίτι!