,

Ο μεγαλύτερος άρχοντας του πλανήτη – Ο άντρας που ζει με δύο γυναίκες και τα παιδιά τους… στο ίδιο σπίτι


Μπορεί να μην είναι μουσουλμάνος αλλά είναι ένας άνδρας που έκανε παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες και αποφάσισε να κρατήσει και τα παιδιά αλλά… και τις γυναίκες!

Τα δύο αγόρια από την Καλιφόρνια που είναι ετεροθαλή αδέρφια έχουν τον ίδιο μπαμπά και διαφορετικές μαμάδες ενώ γεννήθηκαν με τέσσερις μήνες διαφορά. Ζουν μάλιστα όλοι στο ίδιο σπίτι.

Η Rose και ο Buddy είναι παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί πριν η Lauren γίνει το τρίτο μέρος της σχέσης τους.

Η Rose και η Lauren είχαν σχέση στο παρελθόν και όταν η Rose την ξαναβρήκε μέσω των social media, όπως αποκαλύπτει συνειδητοποίησε ότι είχε ακόμα αισθήματα γι’ αυτήν. «Ένιωσα ρομαντικά συναισθήματα για εκείνη και μίλησα στον άνδρα μου που ήταν εντάξει με αυτό» δήλωσε η Rose, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Οι τρεις τους άρχισαν να βγαίνουν παρέα και αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους συγκατοικώντας. Και οι τρεις τους νιώθουν ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι ενώ οι δύο γυναίκες έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα αποκτώντας με τέσσερις μήνες διαφορά τους γιους τους που έχουν τον ίδιο πατέρα.


oadoaidk4 oadoaidk1 oadoaidk3

 Πήγε να ρίξει μπουνιά στον υπάλληλο και πήρε για τα καλά το μάθημά του!

Βανάκι γλιστράει, χάνει τον έλεγχο και από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός!