,

Να παίρνουμε μαθήματα οι μεγαλύτεροι από τους μικρότερους – 10χρονο αγοράκι έκοψε τα μαλλιά του για τον πιο αξιοθαύμαστο λόγο!


Ένα 10χρονο αγόρι αποτέλεσε πηγή έμπνευση για πολλούς για την απίστευτη πράξη  καλοσύνης του προς ένα νεαρό ασθενή με καρκίνο.

Περίπου δύο χρόνια-πριν, ο Τhomas Μοur, από το Μέριλαντ, είδε με τη μητέρα του ένα βίντεο για ένα 5χρονο κορίτσι που είχε χάσει όλα τα της μαλλιά κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας, αναφέρει η Telegraph.

Ο Thomas παρακολουθώντας αυτό το βίντεο ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει κάτι για να βοηθήσει το κορίτσι. Έτσι πήρε την απόφαση να μακρύνει τα μαλλιά του έτσι ώστε να μπορέσει να τα δωρίσει σε αυτό το αγγελούδι που έπασχε από καρκίνο.

Μιλώντας στο Buzzfeed, η θεία του Thomas, Amber Lynne δήλωσε:

«Δεν ορίσει χρονικό περιθώριο για το πόσο χρονικό διάστημα θα μάκραινε τα μαλλιά του, ήθελε απλά να είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να κάνει το κορίτσι αισθάνεται ευτυχισμένο.»

Ξεκίνησε όταν τα μαλλιά του ήταν ακόμη κοντά, αλλά ως το afro μάκραινε, θα έπρεπε να το διατηρήσουν σε καλή κατάσταση.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Thomas ήταν έτοιμος να κόψει τα μαλλιά του, παρέχοντας αρκετό μαλλί έτσι ώστε να δημιουργηθούν τρεις περούκες για παιδιά με καρκίνο.

%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba

Δυστυχώς όμως, Kyssi Andrews – η νεαρή κοπέλα που ενέπνευσε τον Thomas από την πρώτη στιγμή – απεβίωσε, αλλά η μητέρα της, Μaria, επαίνεσε τον Thomas.

%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba2


«Να ξέρετε ότι ο γλυκός μου άγγελος Kyssi εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης, ακόμα και με την απουσία της από τη γη με κάνει μια περήφανη μαμά.»

Η μητέρα του Θωμά Angilea Pulos, επαίνεσε τον γιο της, γι αυτή την μεγαλοκαρδία που έδειξε. μέσω των social media λέγοντας:

«Το μωρό μου! Είμαι τόσο υπερήφανη γι ‘αυτόν! Αυτή τη στιγμή έχει ένα μεγάλο χαμόγελο»

Και αυτή δεν είναι η μόνη. Σύμφωνα με την ίδρυση Mashable, από τον συνταξιούχο του παίκτη του NBA, Ντέρεκ Άντερσον, έδωσε στον Thomas το βραβείο  «Πράξεις καλοσύνης» ως αναγνώριση των προσπαθειών του.Όταν η απελπισία χτυπάει κόκκινο – Δείτε τι τραγικό σκέφτηκε να κάνει αυτή η γυναίκα για να κερδίσει τον πρώην της!

Έσπασε μία τεράστια κύστη που είχε στο πρόσωπο το αγόρι της και ήταν ότι πιο αηδιαστικό είχε δει ποτέ στη ζωή της!