,

Αγωνίστηκε σε έναν εξαντλητικό τρίαθλο αλλά η δυσκολότερη και ομορφότερη δοκιμασία ήταν αυτή που υπέστη μετά!


Ο Sam Davis προετοιμαζόταν για οκτώ μήνες ώστε να ανταγωνιστεί σε έναν εξαντλητικό τρίαθλο – αλλά η πραγματική πρόκληση γι αυτόν ήταν η πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του την ώρα που τερμάτιζε.

Συγκεκριμένα πήρε μέρος στο κολύμπι 2,4 μιλίων, στον αγώνα ποδηλάτου 112-μιλίων και στον μαραθώνιο 26,2 μιλίων και όλα αυτά σε συνδιασμό με τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του.

Sam Davis

O Sam Davis πήρε μέρος σε αυτήν την εξαντλητική εκδήλωση η οποία διήρκησε 11 ώρες και 40 λεπτά. Στο τέλος όλης αυτής της δοκιμασίας ένιωθε κουρασμένος αλλά αυτό δεν πτόησε τον 25χρονο να εκπλήξει την κοπέλα του.

O Sam έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων μετά από το βίντεο από την πρόταση γάμου που έκανε στην κοπέλα του και έγινε viral- κερδίζοντας περισσότερες από 85.000 προβολές στο Facebook και μόνο, αναφέρει η WalesOnline.

Ο Sam γνωρίστηκε με την τρυφερή νοσοκόμα, Georgie, όταν ακόμη 17.

Περιγράφοντας την ως «βράχο» καθώς έτσι την ένιωθε κατά τη διάρκεια όλης της εξαντλητικής προετοιμασίας του, ο Sam αποφάσισε να αγοράσει ένα δαχτυλίδι για τη Georgie αφού μετά από ένα τραυματισμό που είχε, τον έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο υποστηρικτική είναι.

Sam είπε:

«Έχασα παππού μου από καρκίνο πριν από ενάμιση χρόνο και έτσι αποφάσισα ότι ήθελα να προσφέρω κάτι στο κέντρο καρκίνου Velindre. Το συζήτησα με τον καλύτερο μου φίλο και αποφασίσαμε ότι θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ στο Ironman της Ουαλίας, αφού ποτέ δεν είχα λάβει μέρος σε ένα τρίαθλο οποιουδήποτε είδους πριν. Έτσι αγόρασα ένα βιβλίο εκπαίδευσης και το είχα σαν να ήταν Βίβλος.


Ξεκίνησα το εξαντλητικό πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο συνδυασμό με την εργασία μου σχεδόν με σκότωσε. Ξεκίνησα να σηκώνομαι στις 4 τα χαράματα και για μία μέρα παλεύεται σκέψου όμως αυτό να το κάνεις για 8 μήνες… Αλλά ευτυχώς είχα την Georgie η οποία ήταν δίπλα μου και με στήριζε.

Sam Davis and his girlfriend, Georgie

Πετάχτηκα από το ποδήλατο με 30 μίλια/ώρα με το κεφάλι σε ένα πέτρινο τοίχο. Αν δεν είχα το κράνος μου θα ήμουν νεκρός. Δεν μπορούσα να περπατήσω για τρεις ημέρες. Από τη μία πλευρά αυτό μου καθυστερούσε την προετοιμασία, αλλά από την άλλη με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ χρειάζομαι τη Georgie και πώς εγωιστής ήμουν όλον αυτόν το χρόνο.

Γι ‘αυτό με τη βοήθεια της μητέρας μου της αγόρασα ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Ακόμα και μέχρι το τελευταίο loop του μαραθωνίου δεν ήξερα ποιο ήταν το σωστό σημείο. Απλά συνέβη. Ήταν η τέλεια στιγμή – το τέλος ενός πραγματικά επικού ταξιδιού και η αρχή ενός άλλου.»

 

 ΣΟΚ – Ποιος δημοσιογράφος δήλωσε δημόσια ότι η Στεφανίδου πίνει κόκες;

Απίστευτο: Δώστε τέλος στα καμένα λίπη με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο!