,

Συγκλονιστικός αθλητής- Αυτή είναι η πιο εκπληκτική εγκατάλειψη που έκανε μαχητής του ΜΜΑ!


Στους αγώνες ΜΜΑ υπάρχουν δυο τρόποι για να κερδίσει κάποιος, η το νοκ άουτ ή να εγκαταλείψεις την μάχη.

Ωστόσο, αυτή η στιγμή θα μείνει στην ιστορία, καθώς ο φοιτητής Mike Pantangco  έριχνε πολύ ξύλο στον αντίπαλό του, τον Jeremy Rasner, σε ερασιτεχνικό αγώνα.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο Pantangco θα είναι ο νικητής της μάχης… αντ’αυτού εκείνος γονατίζει και χτυπάει το χέρι του στο πάτωμα για να εγκαταλείψει τον αγώνα!

«Ένιωσα ότι δεν υπήρχε κάποιος λόγο να μάχομαι εναντίον του καθώς δεν είχα προπονηθεί αρκετά ώστε να τον νικήσω αλλά ούτε εκείνος να με νικήσει,  και άπλα ένιωσα ότι είμαστε ερασιτέχνες αθλητές» είπε ο Pantangco. «Δεν πληρωνόμαστε από αυτό, και ούτε πήραμε κάποια χρήματα για αυτόν τον αγώνα, και ξέρω ότι μόνο αν τον έστελνα στο νοσοκομείο ή αν θα τραυματιζόμουν θα τελείωνε αυτός ο αγώνας. Μπορεί να ένιωσα άσχημα, αλλά πίστεψα ότι έπρεπε να να του δώσω την νίκη».


Και επειδή πρόκειται για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, μπορεί ο ίδιος να μην πληρώθηκε, άλλα έδειξε τι σημαίνει αθλητισμός.3χρονος είπε στην μητέρα του ότι κάποιος του μιλάει τα βράδια και αυτό που ανακάλυψαν τους τρόμαξε!

Η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτει ότι πρώην σύντροφός της ότι «έψηνε το ψάρι και από τις δυο πλευρές»