,

Ο Λούκας φέρνει… χρήμα στα ταμεία του ΠΑΟΚ!


Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Γαλικίας, Ideal Gallego, μόνο οι υπογραφές απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ντέπορ μετά τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ το περσινό καλοκαίρι, αναμένεται να παραχωρηθεί στη Σεβίλλη έναντι 17 με 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα της Γαλικίας αυτό το deal θα αποφέρει σημαντικά οφέλη σε όλους, και εκτός από την Ντεπορτίβο και τον Λούκας Πέρεθ, και ο ΠΑΟΚ θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, κατά την πώληση του Λούκας στη Λα Κορούνια είχε τοποθετήσει μία ειδική ρήτρα που θα έφερνε στον ΠΑΟΚ το 30% των χρημάτων από μία μεταπώληση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.


Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως αν η μεταγραφή του Λούκας κλείσει στη Σεβίλλη έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, τότε στα ταμεία του ΠΑΟΚ θα μπουν αυτομάτως 5,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα αποτελέσει μία σημαντική οικονομική ένεση για τον «Δικέφαλο».

Η συμφωνία της Ντεπορτίνο με τη Σεβίλλη για τη μεταγραφή του Λούκας φαντάζει τελειωμένη υπόθεση και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα πέσουν και οι υπογραφές.Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει το bullying που είχε υποστεί ο Γιακουμάκης!

Ο γηραιότερος απόφοιτος πανεπιστημίου- Στα 96 του χρόνια πήρε πτυχίο Καλών Τεχνών και κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες.