,

Το νέο επαναστατικό ποδήλατο με λάστιχα που δεν σκάνε ποτέ!


Μια υπέροχη βόλτα με το ποδήλατο μπορεί να καταστραφεί από ένα σκασμένο λάστιχο και αν έχετε φτάσει και μακριά θα πρέπει ή να αγγαρέψετε κάποιον να σας μαζέψει ή να το κουβαλάτε!

Η Nexo όμως δημιούργησε ένα λάστιχο χωρίς αέρα για να μην σταματάς ποτέ να κάνεις πετάλι! Αυτή η εφεύρεση δεν είναι καινούρια όμως δεν χρησιμοποιείτο καθώς δεν προσέφερε καλή απορρόφηση των κραδασμών. Η εταιρία αυτή, που εδρεύει στη Γιούτα βρήκε τη λύση.

Τα λάστιχα είναι φτιαγμένα από  μίγματα πολυμερών ώστε να προσφέρουν τέλεια ισορροπία και ελαστικότητα αλλά και αντοχή.  Το προϊόν βγαίνει σε δύο είδη. Ρόδες που προσαρμόζονται στις υπάρχουσες ρόδες και έχουν διάρκεια ζωής 3,100 μίλια και ρόδες που αντικαθιστούν τις υπάρχουσες και μπορούν να διαρκέσουν ως και 5,000 μίλια.

Το καλύτερο όμως είναι πως η εταιρία χρησιμοποιεί υλικά που ανακυκλώνονται καθώς 10.000.000 τόνοι ελαστικών πετιούνται κάθε χρόνο!

Εσείς θα μείνετε με τα παραδοσιακά λάστιχα ή θα επιλέξετε κάτι νέο;

airless-flat-free-tire-bike-nexo-14


airless-flat-free-tire-bike-nexo-16

airless-flat-free-tire-bike-nexo-8

airless-flat-free-tire-bike-nexo-13

airless-flat-free-tire-bike-nexo-15Πατέρας αποφάσισε να κάνει φάρσα στα παιδιά του ότι κέρδισε 27,000 ευρώ – Δείτε την χαρά τους και την αντίδρασή τους μετά…!

Γυναίκες και ξανθιές σε βενζινάδικο – Αυτό τα λέει όλα!