,

Ιαν Σαββίδης: Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του?


Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται οι οπαδοί, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε χθες ο Δικέφαλος στην Ολλανδία, από τον Άγιαξ!

Οι Θεσσαλονικείς είχαν έξυπνη τακτική και ήταν καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ίβιτς να περνάει το πρώτο σοβαρό τεστ και τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν τα μέγιστα…

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης με τα παιδιά του…

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, όμως, έχει αλλάξει ήδη το τσιπάκι, καθώς εκτός από ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου, είναι και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας!

Με τον παιχνίδι εναντίον του Άγιαξ να αποτελεί ήδη παρελθόν, ο Σαββίδης φαίνεται ότι θα ασχοληθεί ξανά μέσα στις επόμενες ημέρες με το ζήτημα που τον αφορά έντονα αυτό το διάστημα: Την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας!

Με τον φάκελό του να έχει κάποια θεματάκια, που όπως λένε όμως όσοι γνωρίζουν καλά το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι ικανά να του στερήσουν τη δυνατότητα να συνεχίσει στην επόμενη φάση…

Κι εδώ είναι το φρέσκο ρεπορτάζ, που υπάρχει εδώ και κάποιες μέρες στον χώρο των media: Ακόμα κι αν απορριφθεί, τελικά, ο φάκελος του Σαββίδη (γράφουμε ξανά ότι κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), ο Ιβάν έχει προσεγγίσει ήδη τον Δημήτρη Κοντομηνά για να αγοράσει ένα μέρος του Αlpha!


Όπως υποστηρίζουν στη δημοσιογραφική πιάτσα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον ΑΝΤ1 και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποτελούν τα 5 φαβορί για να πάρουν κάθε μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες (κάποιο υποψήφιος δεν θα πάρει, δηλαδή).

Με τον Σαββίδη να έχει ήδη επαφή με τον Κοντομηνά για το θέμα και, όπως αναφέρουν πηγές από το ρεπορτάζ των media, να έχουν συμφωνήσει σχετικά!

Μάλιστα το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να βρεθεί ξανά ψηλά στην αντζέντα του Σαββίδη μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ, στην Τούμπα, όταν ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.

Πρόκειται για συμφωνία που αν προκύψει (αν χρειαστεί, βέβαια, καθώς ο Ιβάν μπορεί τελικά να διεκδικήσει και μόνος του τηλεοπτική άδεια), το… μπαμ που θα κάνει θα ακουστεί σίγουρα μέχρι τον Πειραιά, που επίσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνεται για να αποκτήσει κανάλι…Σταρς που έχουν υψηλό IQ ακόμη και από τον ‘Αινσταν

Ανέκδοτο: Το Ελληνόπουλο