,

Για ακόμη μια φορά ο Κριστιανο Ρονάλντο αποδεικνύει τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα!!


Είναι ένας από τους αθλητές που φημίζονται παγκοσμίως για την έντονη φιλανθρωπική τους δράση και σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να σταθεί δίπλα σε άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη τη βοήθειά του.

Αναφερόμαστε στον μεγάλο πρωταγωνιστή του Euro 2016 Κριστιάνο Ρονάλντο, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως ο 31χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δώρισε το πριμ, ύψους 275.000 λιρών (κάτι λιγότερο από 330.000 ευρώ) που του αντιστοιχούσε για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, στη φιλανθρωπική οργάνωση Kids Cancer Foundation, που βοηθάει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

«Ο πατέρας μου πάντα με δίδασκε πως όταν βοηθάς τους άλλους ανθρώπους, τότε ο Θεός θα σου δώσει τα διπλάσια… Και αυτό είναι που συνέβη πραγματικά σε μένα.

Όταν βοήθησα άτομα που χρειάζονταν πραγματικά βοήθεια, ο Θεός με βοήθησε περισσότερο», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δύο μήνες νωρίτερα είχε πράξει κάτι ανάλογο και με τις 600.000 λίρες (σχεδόν 718.000 ευρώ) που είχε πάρει ως μπόνους για την κατάκτηση του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ντροπή – Δείτε τις 10 ακατάλληλες εικόνες που έχουν αναρτηθεί στο ίντερνετ!

Αυτός ο οδηγός όμως ξεπέρασε κάθε όριο- Πάρκαρε πάνω σε παιδική χαρά!