,

Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ο 16χρονος Έλληνας αθλητής Εμμανουήλ Καραλής στο άλμα επί κοντώ!


Ένα παγκόσμιο ρεκόρ που κρατούσε δέκα χρόνια έσπασε ο 16χρονος Έλληνας αθλητής Εμμανουήλ Καραλής στο άλμα επί κοντώ. Το ρεκόρ στην κατηγορία παίδων είχε ο Χερνάν Καραβίγιο, όμως το νέο ταλέντο του ελληνικού στίβου κατάφερε να το σπάσει, υπερβαίνοντας τα 5,53 μ. και σκορπώντας τον ενθουσιασμό στο ΣΕΦ, αλλά και αισιοδοξία σε ολόκληρη τη χώρα.

Δείτε καρέ καρέ το άλμα που έγραψε ιστορία και τους πανηγυρισμούς του αθλητή:

 

Ο 16χρονος άλτης αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα του ελληνικού στίβου, με εκπληκτικές επιδόσεις και διακρίσεις. «Είναι η πρώτη φορά που ξεπερνώ αυτό το ύψος, αφού στην προπόνηση επικεντρωνόμαστε στην τεχνική με τον προπονητή μου και χρησιμοποιούμε μαλακά κοντάρια. Τα κοντάρια αυτά τα είχα χρησιμοποιήσει ξανά στον προηγούμενο αγώνα, εδώ στο ΣΕΦ, πριν από 15 ημέρες.


Αφιερώνω αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ στον προπονητή μου, Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, τη δίδυμη αδελφή μου και τον κόσμο που βρέθηκε εδώ και χειροκρότησε τις προσπάθειές μας», είπε ο νεαρός αθλητής και συμπλήρωσε: «Αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ αλλάζει τον τρόπο σκέψης μου μόνο για σήμερα. Από αύριο βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Δεν θα αφήσω να με επηρεάσει όλο αυτό».

Ο αγώνας ήταν το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ο αθλητής με τον προπονητή του, Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, και φυσικά η αρχή μιας λαμπρής πορείας. Ο νεαρός το καλοκαίρι θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του στην Τιφλίδα.Αυτός είναι ο πιο φανατικός αστυνομικός-οπαδός του ΠΑΟΚ!

Η ιδιοκτήτρια θέλει να πουλήσει το σπίτι της γιατί όπως ισχυρίζεται την καταδιώκει ένα φάντασμα….