,

Διετή αποκλεισμό «έφαγε» η Μαρία Σαράποβα για την υπόθεση ντόπινγκ!


Διετή αποκλεισμό από τα τενιστικά κορτ «έφαγε» η Μαρία Σαράποβα για παράβαση στον κανονισμό για το ντόπινγκ και συγκεκριμένα για την περίφημη υπόθεση με το μελδόνιο.

Ανεξάρτητο δικαστήριο ορισμένο σύμφωνα με το άρθρο 8.1 του τενιστικού Προγράμματος Αντι-Ντόπινγκ του 2016, αποφάνθηκε, ότι η Μαρία Σαράποβα έχει διαπράξει παραβίαση των κανονισμών αντι-ντόπινγκ, σύμφωνα με το άρθρο 2.1 του προγράμματος, και ως κατά συνέπεια, αποκλείστηκε από τις επίσημες υποχρεώσεις για μια περίοδο δύο ετών που άρχισε στις 26 Ιανουαρίου το 2016.

Η 29χρονη Ρωσίδα, παρέδοσε ένα δείγμα ούρων στις 26 Ιανουαρίου 2016, μετά την προημιτελικό αγώνα της στο Αυστραλιανό Όπεν, στη Μελβούρνη. Αυτό το δείγμα στάλθηκε στο διαπιστευμένο εργαστήριο της WADA στο Μόντρεαλ του Καναδά, για ανάλυση και βρέθηκε να περιέχει μελδόνιο, ουσία η οποία, σύμφωνα με το αιτιολογικό της απόφασης, «βοηθάει στην αύξηση της αντοχής των αθλητών, βελτιώνει την αποκατάσταση μετά την άσκηση και ενισχύει τη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος». Γι’ αυτό το λόγο είχε μπει στον Απαγορευμένο Κατάλογο 2016 της WADA.

Η τιμωρία έχει αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο του 2016, κάτι που σημαίνει πως η 29χρονη αθλήτρια έχει δικαίωμα να επιστρέψει στη δράση από τον Γενάρη του 2018, όταν και θα είναι στα 31 της. Εξέλιξη που αυτόματα θέτει εν αμφιβόλω το κατά πόσο θα παραμείνει στον κόσμο του τένις ή θα πάρει την απόφαση να αποσυρθεί άδοξα από την ενεργό δράση.

Η «Μάσα» ανακοίνωσε γρήγορα-γρήγορα πως θα προσφύγει στο CAS, με στόχο να μειώσει την ποινή, την οποία την χαρακτήρισε άδικη!

 

Maria-Sharapova-bikini-1


 

 

maria-sharapova-at-beach-hd-wallpapers-new-desktop-images-of-maria-sharapova-free-download

 

 

maria-sharapova-tennis-players-photo-u10Η 18χρονη πολυτάλανατη μικρή της Αμερικής,Bella Thorne αναστάτωσε με το σούπερ μίνι φόρεμά της!

Δείτε μερικούς τρόπους τους οποίους μπορούν να σε παρακολουθούν ακόμη και τώρα!